Beoordelingen van Sin Jah Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Imco
gisteren

Snelle bezorging en heerlijke sushi

Louisa
28 november 2022

Wij bestellen regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld. De bezorging is altijd prima en het eten overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
27 november 2022

zoals altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eltje De Ruiter
27 november 2022

Het was niet echt warm. Dat was een beetje jammer. Het smaakte nadat het goed warm was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
27 november 2022

Zeer lekker

Geke
27 november 2022
MB
26 november 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

saskia
26 november 2022

het was weer super

Anja
26 november 2022

Rijst van de sushi plakte minder en de rijst van de nasi smaakte anders. Nieuwe rijst? Nieuwe kok? Verder heerlijk en keurig bezorgd

Groen
25 november 2022

Zo ontzettend lekkere sushi niet vreemd dat het er altijd druk is en ondanks de drukte netjes geholpen

Shoeby, margriet
25 november 2022

Ik vond de sushi eentonig. Niet te vergelijken met wat ik krijg als ik bij jullie eet.

Van der Kerk
25 november 2022

Alleen jammer dat ons blikje cola er niet bij zat en wel op de bon stond 🤔

Ellis
24 november 2022
Anoniem
24 november 2022

Perfect

Herman
24 november 2022

Eten was erg lekker, had misschien ietsje warmer mogen zijn, dit kan ook de afstand zijn geweest. Vooral de ruime keus in verschillende gerechten.

Brattinga
24 november 2022
A de Vries
23 november 2022
Andrea
23 november 2022
Ella
22 november 2022

Fijne service en heerlijk eten. Bedankt

Ronald
22 november 2022

Volgens mij heeft de bezorger hard moeten remmen onderweg. Want de sushi lag wat door de schaal heen. Wel een beetje jammer lagen meerder stukken kapot in de schaal. Niet heel erg aantrekkelijk.

S de Graaf
21 november 2022

Weer prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
20 november 2022

Echt stukken beter dan waar we eerst bestelden. Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke van Laar
20 november 2022

Sin Jah heeft goed chinees eten en het was weer heerlijk.

Ineke
19 november 2022

Beste mensen, het was (weer) verrukkelijk 😋. Het was echter niet heel warm meer, vandaar een ster minder, moest ff in magnetron.

H van der Meer
19 november 2022
JR
18 november 2022

Erg lekker!! Geen op- of aanmerkingen.

Lara
17 november 2022

1,5 uur na bestelling werd het eten bezorgd. Als het langer duurt graag even aangeven. Heb zelfs nog gebeld omdat ik geen bevestiging had ontvangen, dus een contact moment waarbij aangegeven kan worden dat het wat langer duurt. Verder smaakte het weer goed!

Karin
17 november 2022

Heerlijk gegeten, enige minpuntje was dat de loempia's wat zacht en lauw waren. Maar wel voor herhaling vatbaar.

mariska
16 november 2022
Coenen
15 november 2022

Prima

Anita
15 november 2022

Pluspunt:Het eten was heerlijk. En klaar op de afgesproken tijd. Daar is niks op aan te merken. Minpuntje :de gratis frisdrank zat niet bij de bestelling. En tijdens het afhalen was het erg hectisch, waar ook de klant "last" van heeft.

Yvonne van Scheijen
14 november 2022

We waren verbaasd, dat de maaltijden koud waren. Na opwarmen in de magnetron hebben we lekker gegeten. Ik kan dit niet terugvinden op de website…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Hermsen
14 november 2022

Ik vond het maar kleine porties voor 13 euro, en er zat zeer weinig saus op de babi pangang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Groenhagen
13 november 2022
Jacqueline van der Sluis
13 november 2022

Zoals altijd erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sido
13 november 2022
J. Jonker
12 november 2022
Vincent Bakker
11 november 2022

Kwaliteit is goed Snelheid van bezorgen ook Bestelling was niet compleet maar na belletje snel opgelost. Tip: gebruik stevigere dozen want het handvat scheurde bij bezorgen en daardoor viel het eten op de vloer. De soep zat overal. Gelukkig was de rest nog ok. Na het dweilen konden we eten wat gelukkig nog warm was.

Steven
11 november 2022
Marianne
11 november 2022
Ombelet
9 november 2022

Erg weinig satesaus. Ik heb al heel vaak besteld maar heb nog maar 1 punt gespaard hoe is dat mogelijk.

Van der Zee
9 november 2022

Kwaliteit is zoals altijd prima. Jammer dat deze keer het eten nagenoeg koud was.

Wal
9 november 2022

Goed verpakt en ook goed op temperatuur. Gefrituurde banaan ( dat moet je eten direct uit de frituur zodat het krokant blijft). De andere gerechten waren goed op smaak. Persoonlijk had het voor mij wat “ hoger “ op smaak gemogen. De echte Chinese dan wel de smaken uit Indonesië ontbraken. Jammer dit proef je vaker bij deze type restaurants. De smaken zijn “ ver” Nederlandst. Maar we gaan zeker nog eens bestellen.

Wal
9 november 2022

De bezorger had de rijk gevulde schaal met verschillende soorten sushi niet rechtop maar schuin in een tasje. Hierdoor waren de gedroogde uien welke toebehoren aan één van de sushi soorten, op ( bijna ) alle andere smaken terecht gekomen. De tonijn in de sushi was niet kraak vers. En bij andere smaken was hier en daar de rijst enigszins droog. Dit geeft aan dat ook deze sushi niet kraak vers bereid waren. Wellicht een dag oud… Het was onze eerste keer dat wij bij Sin Jah een bestelling hadden gedaan. Maar alle 6 gasten hadden iets van, tja…

Rode Kruis Fryslân
8 november 2022
Emma
7 november 2022

Ik vond het erg weinig voor deze prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Stellingwerf
7 november 2022
Leegstra
7 november 2022

Mijn man heeft het in ontvangst genomen maar het wel door thuisbezorgd gebracht Wij waren in de verontstelling dat als wij via internet bestelden dat het door jullie zelf Werd gebracht dit is mijn opmerking

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
6 november 2022

De Foe Yong Hai was aangebrand, dit overheerste de hele smaak helaas.

Evert Visser
6 november 2022

Echt top. Iets later dan besteld maar dat was in het telefoongesprek ook aangegeven. Communicatie is van belang en dat doen jullie goed.

Mascha
5 november 2022

Nasi Rames compleet was erg lekker. De mini loempia’s taai en minimaal gevuld, tip om ze iets groter te maken zodat er wel vulling in past.

Roelie
3 november 2022

Voor een twee persoons rijsttafel is het veel te weinig

Kuiper
31 oktober 2022
Joost de Boer
30 oktober 2022

Ik stoor me aan het feit dat Sin Jah bij elke bestelling zich indekt door te bellen dat de bestelling vroeger of later kan zijn. Ik had besteld, en binnen de minuut werd ik al gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
30 oktober 2022

Foe yong hai was niet warm eerder koud jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boekema
29 oktober 2022

Voor het eerst de garnalen in Thaise groene curry besteld, helaas een beetje te pittig voor sommigen van mijn gezin. Heerlijke sushi en prima op tijd bezorgd

Martina
28 oktober 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke en snelle bezorging

J.Hofman
28 oktober 2022

het eten was heerlijk

Ellen
28 oktober 2022

Het eten was niet erg warm en vorige keer smaakvoller,en de babi pangang krokanter

Rauwerda
27 oktober 2022
Shannon
27 oktober 2022

Altijd fantastische sushi!

R Couperus
26 oktober 2022
25 oktober 2022
Ellis
25 oktober 2022

Wederom top!

Edwin Smidt
22 oktober 2022

Top

Peter
21 oktober 2022

Altijd boven verwachting. Keurig gebeld, erg vriendelijk aan de deur en bovenal erg lekker!

Gerda
21 oktober 2022

Geweldig! Vlotte bediening, zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten!

Ylse
21 oktober 2022

Voortreffelijk! Maar dat is geen verrassing. Sin Jah levert kwaliteit.

Jose vd Veen
21 oktober 2022
Gerrit Venema
21 oktober 2022

bestelling perfect op tijd klaar en super lekker ! echt een aanrader

Truus
20 oktober 2022

De twee gratis drankjes waren niet geleverd.

Fam maijer
19 oktober 2022

Binnen een half uur bezorgd en was weer erg lekker

H Verdel
18 oktober 2022

Lekker gegeten. Alle gerechten van.menu waren heerlijk Goed warm snelle bezorging.

Aldert
18 oktober 2022

Het eten lekker als altijd. Bezorging super snel. 👍🏻

Terpstra
17 oktober 2022

Gratis drankje ontbrak verder was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j.de jong
17 oktober 2022
stefan
16 oktober 2022

Sushi was heerlijk. Mooi verse producten. Geen 5 sterren omdat de wasabi paar maanden over datum was

Smidt
16 oktober 2022

Eten smaakte prima maar was niet warm.

Bente
16 oktober 2022

Eten kwam snel & op de afgesproken tijd! Het warme eten zat wel in dezelfde doos als de sushi waardoor de sushi lauw was

Anke
16 oktober 2022
M Hofman
16 oktober 2022

Vlotte bezorging heerlijke gerechten loempiaatjes waren wat klef verder alles prima

Sandra
16 oktober 2022

Het duurde erg lang voordat het bezorgd werd en het eten was niet erg warm meer. Het gratis blikje cola was daarentegen lauw doordat het in hetzelfde tasje zat. Dit is al de tweede keer dat ik niet tevreden ben over bezorging, bij afhalen nooit klachten overigens.

Jo-ann
15 oktober 2022

Het eten is zoals altijd heerlijk. Vriendelijke bezorger. Ik wordt netjes gebeld dat het eten of eerder of later kan komen .

Suus
14 oktober 2022

Bezorging snel en vriendelijk maar de kwaliteit van de sushi vonden we tegenvallen. Erg zoete rijst, dunne plakjes vis op de nigiri en qua prijs kwaliteit uit verhouding helaas. Het is persoonlijk natuurlijk, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.

I
14 oktober 2022

Het was weer heerlijk met supersnelle bezorging

Robert
14 oktober 2022

We zijn of misschien waren altijd vaste klant maar... De vorige keer al wat twijfels maar vandaag . We hadden menu A besteld. Babi panghang echt(!) niet te eten gortdroog en super taai... weggegooid (echt) De nasi was witte rijst met iets van groenten,zeker geen nasi ! Ook de rest was matig en grof gesneden... Smakeloos haastwerk eigenlijk.. Jammer en frustrerend.

Sietse Nagel
11 oktober 2022

Prima verzorgd !

Jan
11 oktober 2022

Weer prima snel afgeleverd en zeer smakelijk. Tot de volgende keer.

G. de Jong
11 oktober 2022

Heerlijk en snel bezorgd.

Mondriaan
11 oktober 2022

Super service en heerlijke sushi 😁

G. Kooistra
10 oktober 2022

Het eten was heerlijk, en meer dan genoeg. We zijn heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
10 oktober 2022

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coby
10 oktober 2022

Heel vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.M.Oosterhuis
10 oktober 2022
Liset
10 oktober 2022

Was wederom weer heerlijk!

A.Hofman
9 oktober 2022

Snelle bezorging, lekker eten. Kortom, TOP.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouwers
8 oktober 2022

De Mini Rijsttafel 2 gerechten (Babi Pangang, Tjap Tjoy) met extra Miefang, viel ons wederom erg tegen. De miefang was slap en laf van smaak, de babi pangang was ronduit slecht, waarbij het vlees meer uit vet bestond. De saus was echt niet te eten. Offtewel, het komt steeds vaker voor dat de kwaliteit matig is. Dat was vroeger wel anders.

Monique
7 oktober 2022
Tjits
6 oktober 2022

Super snel en erg lekker!!

Erwin
5 oktober 2022

Gewoon goed, snelle levering

maris
5 oktober 2022

blijft lekker en veel keuze zelfs mijn peuter vind het lekker

Yolanda Dijkstra
5 oktober 2022

Gado gado was te veel pindasaus te weinig groente te veel taugé. De rest van de bestelling was heerlijk.

Van der Zee
5 oktober 2022

Smaak zoals altijd goed, eten was helaas niet meer warm.

Bert Jonker
4 oktober 2022

Duurde wat lang, de bezorging. Maar eten weer uit de kunst.

Meuwissen
2 oktober 2022

Fijn op tijd nette bezorging . Het eten was erg lekker mijn gasten hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.B. Dijkstra
2 oktober 2022
Marco Smits
2 oktober 2022

Eten was niet heel warm

Ria Rienstra
2 oktober 2022
John Bootsma
2 oktober 2022

Nooit een bestelling tegengevallen 👌

de Vries
2 oktober 2022

Bestellen was eenvoudig, het eten was erg lekker en de porties genereus in verhouding met andere take away!

R. Beek
2 oktober 2022

Als altijd goed eten en vriendelijk op tijd bezorgd.

M.S.
1 oktober 2022

Prima eten, snel bezorgd alleen hadden we aangegeven niet aan te bellen maar om te kloppen, dit is klaarblijkelijk niet gelezen!

Gerrit Jan Feenstra
30 september 2022
Jurjen
30 september 2022
Suzan
29 september 2022

Altijd top, we zijn blij dat ze ook buiten de stad bezorgen!

Stefan
29 september 2022
S Hoekstra
28 september 2022

Smaak is prima. Mooie hoeveelheid. Maar het eten was helaas niet warm maar al flink aan het afkoelen. We hwbben het in kleine hoeveelheden warm gemaakt in de magnetron en daarmee is het probleem opgelost

Auke Bouma
28 september 2022
R Kootstra
28 september 2022

Prima, heerlijk . Voor herhaling vatbaar

Egbert
27 september 2022

Lekker als altijd

Ley
27 september 2022

Eten was heerlijk alleen was lauw eten

Per
26 september 2022

Dat was echt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
26 september 2022

Zowel het eten als de bezorging prima..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
25 september 2022

Eten was netjes op tijd. Normaal gesproken vind ik sinjah altijd top. Dit keer was het helaas ECHT NIET LEKKER. De sushi viel uit elkaar, de beef cheese was aan de taaie/droge kant en de curry was dit maal minder van smaak en ook wel aan de waterige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorna
25 september 2022
René
24 september 2022

Bestelling duurde wel meer dan een uur voordat het geleverd werd. Dat is te lang Bezorger was wel vriendelijk.

Liezenga
24 september 2022

Het was gewoon vies het belangde in klikt.nooit weer.

Elske Siderius
24 september 2022

Heerlijke gerechten, veel keus, ook vegetarisch en prima bezorging. Wel veel plastic bakjes en bekers ipv karton of papier, dat is jammer.

Shirley
23 september 2022

Te veel saus,te weinig vlees en groenten,maar de smaak is goed.

Jongstra
21 september 2022
Jolanda
21 september 2022

Goed eten!

Rutger
20 september 2022

Helaas was de saus van de Gado Gado erg waterig en vlak qua smaak. Normaal gesproken altijd erg tevreden. Daarom toch nog drie sterren.

Elly
20 september 2022

Heerlijk, elke keer weer top!

Daphne
18 september 2022

Eten was heerlijk en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De jong
18 september 2022
Stefan
18 september 2022

Beste Chinees-Indische restaurant van Leeuwarden en omstreken.

Monique
17 september 2022

Snelle bezorging en altijd goed eten. Top!

S.Wouda
16 september 2022
-
16 september 2022

Veel harde stukken in het vlees en de banaan smaakte vreemd.

Evert Rinzema
15 september 2022

erg lekker het etten vriendelijk personeel bezorging goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
15 september 2022

Het zou handig zijn als je op de bestelsite ook zoetzure saus kan aanvinken bij de sauzen

14 september 2022

Ik was besteld om mee te nemen, ze waren echt goed verpakt. Babi Ketjap smaakt zo lekker. Aanbevolen !

Geert
14 september 2022

Was weer lekker en snelle levering

alfred
14 september 2022
Petra
12 september 2022

Heerlijk gegeten! En nette snelle bezorging! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melvin
11 september 2022

Smaak was weer erg goed van de suhsi! Maar, ondanks de wel snelle bezorging, was de hele sushi over de kop gegaan ofzo en waren er verschillende makis kapot gegaan.. toch wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Vulperhorst
11 september 2022

de Nasi had geen smaak en weinig groenten. Dit keer was het flauw en dat vinden we jammer. Ook de Babi Pangang vonden we minder dan anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bougonje
11 september 2022
Jo-ann
11 september 2022

Eten was heerlijk. Zoals altijd. Vriendelijke personeel

Talita
10 september 2022

Ze waren tomatensoep vergeten in te pakken, hier kwamen wij in de auto al achter, dus binnen snel 1 opgehaald. Dit hadden ze binnen niet aan elkaar doorgegeven, dus uurtje later werden we gebeld: “mevrouw, klopt het dat de soep miste.” Wij hadden hem al lekker op, maar super netjes dat ze hier nog achteraan belden.

H vd Meer
10 september 2022

Het was weer overheerlijk!

Harry
9 september 2022

Zeer tevreden. IJs was vorige keer niet goed en dit werd erkend en goedgemaakt met een nieuw gratis bakje ijs dit keer. Snelle bezorging en lekker gegeten!

Wil
8 september 2022
Tiny Split
5 september 2022

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anc
4 september 2022
Linda
4 september 2022
Visser
4 september 2022

Het eten was super, zoals altijd. Ik geef 4 sterren omdat onze drankjes niet werden meegeleverd, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn
2 september 2022

Hele vriendelijke bezorger!

Braaksma
1 september 2022

Prima bevallen

Kees Hiddinga
31 augustus 2022

Prima, smaakvol, met vrij veel groente.

Jan
30 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten. Snel bezorgd, dus weer heel tevreden. Tot de volgende keer 👌

Henk
29 augustus 2022

Prima op tijd. Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krishna
29 augustus 2022

Was fantastisch! Sushi & rijsttafel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.HUIZENGA
28 augustus 2022

Wij vonden het eten goed maar helaas niet warm meer. Tevens was de doos met shushi niet door de bezorger goed vervoerd waardoor ze door elkaar lagen. Fijn dat Sin Jah ons belde dat de bezorgtijd later werd zodat we daar rekening mee konden houden.

Hemeltjen
28 augustus 2022

Heerlijke chinees! Altijd goede kwaliteit.

Ridder
28 augustus 2022

Vega apart verpakt. Kwaliteit goed en lekker.

Ingrid
27 augustus 2022

Bij Sin Jah zelf hebben we altijd goede ervaringen. Meerdere keren besteld, maar was tijd mager qua kwaliteit. Paar keer bij de concurrent besteld, nu toch maar weer eens bij Sin Jah. De sushi zelf was prima, maar de rest viel tegen. De salade met kip was te veel doorgebakken en deze smaak zat door de hele salade heen. De babi pangang en de edamame boontjes zaten weinig smaak aan.

Martijn S
25 augustus 2022

Was weer heerlijk!

Geert
25 augustus 2022
Hans
24 augustus 2022

Prima, smakelijk!

Gerrit Jan Feenstra
23 augustus 2022
Betten
23 augustus 2022

Eten was heerlijk ,was voor de eerste x ,maar zeker voor herhaling

B. Veenstra
23 augustus 2022

Prima. Maar de gratis keuze was gevallen op een cola zero en ik kreeg gewone cola.

Dolf Kampman
23 augustus 2022

Makkelijk besteld. Was op tijd op te halen en dus warm. Eten prima. Vriendelijk personeel.

Ineke
23 augustus 2022

Zsm bezorgen was op dinsdagavond toch bijna een uur. Maar het eten was echt heerlijk.

Marianne
22 augustus 2022

De warme hapjes waren helaas niet meer warm. Verder was de sushi erg naar wens zoals we gewend zijn van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H .kroon
21 augustus 2022
Peter
21 augustus 2022

Iedere keer weer top.....meedenkend...en zeker grote klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy Prins
21 augustus 2022

Pangsit was is een plastic doesje en was niet meer knapperig. Papier zakje zal bete zijn. De rest van de maaltijd was perfect!!

Veltman
20 augustus 2022
H de Groot
20 augustus 2022

Smaakte, net als de andere keren, heerlijk ! 🤤

Eelco
19 augustus 2022

We bestellen regelmatig. Altijd kwaliteit eten en keurig op tijd! Top!

Germ
19 augustus 2022

Lekker en redelijk snel bezorgd

Hillie
19 augustus 2022

Goede kwaliteit en bezorging op gewenste tijdstip.

Vincent
18 augustus 2022

Geweldig lekker

Karel
17 augustus 2022
de Vries
17 augustus 2022
Mieke dH
17 augustus 2022

Heerlijk gegeten, lekkere rijsttafel voor 3 personen. Smaakte goed en met de bezorging erg content.

Dalstra
16 augustus 2022
Marcel Hamaker
10 augustus 2022
Freek-Jan Daane
6 augustus 2022
De jong
6 augustus 2022
Henk
6 augustus 2022

We hadden de kroepoek er niet bij wel besteld en betaald

Carla dijkstra
5 augustus 2022
Nijenhuis
5 augustus 2022

Zoals vertrouwd lekker gegeten. Alleen jammer dat kroekoek als gruis is afgeleverd. En ja ik weet dat het lastig is om het heel te bezorgen. Maar zo fijn vindt ik zo zonde van de kroepoek en geld

W.S.Kramer
3 augustus 2022

De maaltijd was goed verzorgd, maar toch echt aan de prijzige kant. En ook nog zelf opgehaald!

Grietje
2 augustus 2022

Het was wederom heelijk alleen niet warm. Jammer maar verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Borger
1 augustus 2022

De mini loempia’s waren allemaal niet gaar. Verder wel oké. Hoge prijs voor hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Maat
1 augustus 2022

Altijd Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
31 juli 2022

Kreeg de verkeerde sushi

Astrid
31 juli 2022

Altijd goed, compleet, lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.K. Nijdam.
31 juli 2022
Esther van der Meulen
30 juli 2022
Jan van der meij
30 juli 2022

altijd goed .

Sytze
30 juli 2022

Perfect op aangeven tijd en super lekker eten.

Ellis
29 juli 2022
Freek-Jan Daane
29 juli 2022

Het was weer heerlijk en verpakking (folie die gerechten goed afsloot) en bezorging top.

kok kroef
29 juli 2022

Heerlijke smaak, grote porties en exact op tijd gebracht. We zijn ook nu weer heel tevreden

Anoniem
26 juli 2022
Hans Diekmann
26 juli 2022

Was prima geregeld en lekker van smaak

Gerard Visser
24 juli 2022

Dikke prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Klamer
24 juli 2022

na bestelmoment gebeld over drukte, vervolgens redelijk op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger, en lekker gegeten

Veltman
24 juli 2022

Geen alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
24 juli 2022

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was erg lekker en heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ombelet
24 juli 2022
Jacob
22 juli 2022

Op tijd na een attent telefoontjes middags. Heerlijke maaltijd.

Plantenga
22 juli 2022

Razendsnelle bezorging.

Jeanne
22 juli 2022
Eeke
21 juli 2022
Jacco Vroegop
20 juli 2022

Sin Jah staat voor kwaliteit, het eten smaakt voortreffelijk.

Joop
19 juli 2022
Gerrit
17 juli 2022

Wij vinden het perfect zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
17 juli 2022
-
16 juli 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Jan
15 juli 2022

Het was verrukkelijk.... snel gebracht... ook nog even keurig gebeld dat het druk was... maar het was toch prima op tijd. Goede hoeveelheid en heerlijk zacht vlees. We komen terug.

Nienke
15 juli 2022
Danny Monsma
14 juli 2022
Ineke
14 juli 2022

Lekker en vlotte bezorging

W. J. Sieses
12 juli 2022
Janna Sijtsma
12 juli 2022

De saté babi was te lang gebakken saté babi was te hard. Voor de rest was het uitmuntend.

Tiny
11 juli 2022

In een woord goed , bezorging goed , eten goed gewoon goed Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwaan
10 juli 2022

Super snel bezorgd en heerlijk😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda
10 juli 2022
Wiersma
10 juli 2022

Alles prima!

Jessica de Haan
9 juli 2022

Netjes dat jullie bellen dat eten iets eerder dan aangegeven tijd kwam

Jessica
7 juli 2022
Sido
5 juli 2022

Bezorging exact op tijd, eten heerlijk

Bert Jonker
5 juli 2022

Helemaal super de bezorging en het eten. Dikke tien

Natascha Van der Zee
5 juli 2022

Vond het erg jammer dat jullie me drinken weten vergeten te geven verder was het wel lekker

Hein de Haan
4 juli 2022
Herman
3 juli 2022

Als vanouds opnieuw heerlijk gegeten!

Zuidema
2 juli 2022

Heerlijk eten zoals altijd, De bezorging was ook wederom weer op tijd 👍🏻👌🏻👌🏻

At
2 juli 2022
Bettie Arends
1 juli 2022

het eten was weer top. bezorging was mooi snel.

Schrader
30 juni 2022

Snel bezorgd

Cg
29 juni 2022
Jerry
29 juni 2022

Atijd goede service van SinJah en heerlijk eten!

Patrick
27 juni 2022
Anton
26 juni 2022

Jammer dat het blikje drinken in het tasje met het warme eten zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi Laurenzo
26 juni 2022
Evert Rinzema
25 juni 2022
Anoniem
24 juni 2022
Suzanna kunst
23 juni 2022

Een dikke 10

E.Braaksma
22 juni 2022

Eten was prima, stuk verbeterd in verhouding tot vorig jaar. Bezorging was mooi op tijd..

Leegstra
22 juni 2022
Evert Rinzema
20 juni 2022
Mcb
20 juni 2022

Zoals altijd heerlijk al eet ik liever daar in het restaurant, maar als ik alleen ben bestel ik liever maar ook dan heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie Bruinsma-van der Mark
20 juni 2022

Wij hadden ook Thais eten besteld geweldig zo lekker. Maar al het andere eten. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spoelstra
19 juni 2022

Ontbrak 1 artikel maar is na telefonische afspraak snel nagebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Nieuwland
18 juni 2022

Zoals altijd prima eten. Net zoals de vorige keer opmerkingen niet gelezen of niet meegenomen. Jammer dat er geen verse gember mee geleverd kan worden ipv die voorverpakte rommel.

Peter
18 juni 2022

Op tijd en warm bezorgd. Kwaliteit heerlijk, perfect. Sin Jah is een aanrader

Veenstra
18 juni 2022

Top! Goede service, vriendelijke personeel en sublieme kwaliteit sushi.

Sabine
18 juni 2022

Het eten was fantastisch!

Auke Bouma
16 juni 2022
A de Vries
15 juni 2022
E. van Elst
13 juni 2022

Heerlijk zoals altijd en snelle bezorging.

Gerrit Jan Feenstra
10 juni 2022

Prima de luxe

Bettie Arends
7 juni 2022

is mooi op tijd bezorgd en eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. J.
7 juni 2022

Duurde ruim een uur voordat bestelling geleverd werd.

De Jong
6 juni 2022

Eten werd op tijd en warm bezorgd. Vlees van de babi pangang vond ik dit keer niet zo lekker, veel vetrandjes en taai. Kipsate was wel prima.

R
5 juni 2022
de Vries
4 juni 2022
Jenny
2 juni 2022

Snel en lekker

Kingma
1 juni 2022
Ellen
1 juni 2022
Arjen Schilperoord
30 mei 2022
C.k. Nijdam
30 mei 2022

Helaas was eten koud bij aankomst. Ik heb hier al vaker een opmerking over gemaakt. Dan gaat het een aantal keren goed dmv directe bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.