Beoordelingen van Sin Jah Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Theo
gisteren

Er zaten verbrande stukken in de fu yung hai. Tevens zat er weinig saus bij de babi pangang...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda de vries-zondervan
gisteren

Heerlijk gegeten.Goede service

Boukje Dam
gisteren

goede prijs/ kwaliteit verhouding, veel keuze op de menukaart, dus zeer tevreden

Peter
22 januari 2022

Aanrader! Werden keurig gebeld dat het druk was op gekozen tijdstip. Kon iets eerder/later worden, maar echt keurig op tijd. Binnen kort graag weer in de zaak natuurlijk ;-)

Settels
22 januari 2022

Voor het eerst hier besteld. Smaak eten was lekker. Helaas kwam alles lauw aan. Bij tweede keer opscheppen inmiddels koud. Nog nooit meegemaakt bij een Chinees. We werden wel keurig gebelt dat het later zou worden…kennenlijk heeft ons eten daar ook een tijd klaar gestaan anders kon het nooit zo koud zijn. Was ook geen goedkope bestelling maar dat zou uiteraard niks uit moeten maken.

JR Pesie
22 januari 2022
H van der Meer
22 januari 2022

Het was wéér heerlijk

Jacob
22 januari 2022

De sushi leek minder vers of was langer vantevoren klaar gemaakt. Babi pangang vonden we wat droog. Normaal zijn we altijd erg tevreden.

Tea
21 januari 2022
Freek-Jan Daane
21 januari 2022

Bezorging was prima! Ook de kwaliteit Wel viel het me op dat ik voor dezelfde mini rijsttafel €3,- meer moest betalen

Marco
21 januari 2022

Voor een vrijdag erg snel bezorgd !17u besteld een half uur later aan tafel!

Visser
19 januari 2022

Geweldig als altijd!! :)

Kees Hiddinga
19 januari 2022

Gon Bao Pork was lekker, met voldoende groente en (niet te veel) vlees. Tijdig bezorgd en het was nog goed warm.

Robert de Graaf
19 januari 2022

Er werd keurig gebeld dat door drukte de bestelling misschien iets eerder of later dan de gewenste tijd geleverd kon worden. De levering was iets vroeger dan was aangegeven bij het plaatsen van de bestelling maar het eten was weer heerlijk en goed warm, hopelijk kunnen we binnenkort weer bij Sin Jah uit eten gaan.

Steffen Bruinsma
17 januari 2022

Lekker en op tijd. Sushi liever apart van de hete andere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fijnvandraat
17 januari 2022
Laverman
17 januari 2022

Babipagang was niet echt vers , jammer. Bami was ook wat vet , tomatensoep smaakte prima.

Marianne
17 januari 2022

Heerlijke sushi’s gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

saskia
16 januari 2022

snelle bezorging, heerlijk eten, supersnel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
16 januari 2022
Munniks
16 januari 2022
Peter Huisman
16 januari 2022

We waren ontevreden over onze eerdere maaltijd bezorger en hebben toen gekozen voor Sin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra van der veen
16 januari 2022

Bezorging mooi op tijd en eten was lekker.Ik vond de zwarte bakjes wel luxe uitzien

M. Collins
16 januari 2022

Heel lekker!

N Post
16 januari 2022

Geweldig lekkere sushi, we dachten dat we veelste veel hadden besteld.. maar het smaakte naar meer!

Visser
15 januari 2022

Heeeerlijk!

Sanne
15 januari 2022
JR Pesie
14 januari 2022

Eten was lauw

P
12 januari 2022

Voor de eerste keer hier besteld en zeker geen teleur stelling! Binnen 20 minuten was het eten er. Lekker en warm!

Saskia Zoet
9 januari 2022

De kwaliteit en versheid van het bestelde waren zonder twijfel erg goed,het was alleen jammer dat de gerechten koud waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
9 januari 2022

Sushi was erg droog, en nasi was koud heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.t.
9 januari 2022

Wederom een prima product inclusief een voortreffelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jellie de Jong
9 januari 2022

Thaise red curry, echt fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
9 januari 2022

De kwaliteit van de sushi en andere gerechtjes is zoals gewoonlijk prima! Wel erg jammer dat de sushi menukaart is aangepast en onze favorieten niet meer op de kaart staan. Prijzen zijn ook aan de hoge kant.

L
8 januari 2022
Theo Galama
8 januari 2022

Prima eten en lekker veel. Helaas zijn de beloofde gratis drankjes niet meegeleverd.

Tineke
7 januari 2022

Heerlijk gegeten

E S Bodien
6 januari 2022
Inge
5 januari 2022
R. Stork
5 januari 2022

Het eten was voortreffelijk. De bezorging correct en snel. Echter zat de gratis frisdrank er niét bij 😏 Heb er verder niet over geklaagd of gebeld, maar dat was het enige minpuntje. ☺️

Anja Jonkman
4 januari 2022

Bestelling online geplaatst en opgehaald. Stond al klaar. Zag er verzorgd uit en was heerlijk 👍

C.k. Nijdam
4 januari 2022

Prima....

Doortje Stoel
3 januari 2022
Gilles Antoine
2 januari 2021
Thea bijleveld
2 januari 2021

Waar zal ik beginnen. Sin jan is mijn nummer 1 restaurant al jaren. Als kind haalden we vaak heerlijk Chinees eten en dat was altijd een feestje. Nu kun je online nog Chinees eten bestellen en in het restaurant lekker genieten van allerlei heerlijke sushi andere Aziatische verukkelijkheden . Ik kan niet wachten tot ze weer open mogen. Ik heb al heel wat mensen kennis laten maken met dit top restaurant en iedereen was onder de indruk. Ook de service is top. Als iets even wat minder goed is word dat goed opgelost. Het eten wat wij gisteren hebben besteld was top!! Ik hoop hier nog vele jaren te mogen genieten!!

Dijkstra
1 januari 2021

Afgehaald. Prima service, heerlijk sushi gegeten (bo× 8)!! Ook extra 3 vietnamese loempiaatjes besteld. Alleen bij thuiskomst waren het kipballetjes(?). Ook lekker, maar volgens mij niet helemaal de bestelling?!

saskia
1 januari 2021

kwam keurig op tijd, goede temperatuur, het eten was verrukkelijk

Sylvia
1 januari 2021
Schippers
1 januari 2021

Ik werd gebeld door een vriendelijke medewerker van sin jah dat het wel een tijdje kon duren voor dat mijn bestelling werd geleverd i.v.m dat het enorm druk was op nieuwjaarsdag, natuurlijk begreep ik dat wel ,opzich al erg netjes vind ik . Maar mijn bestelling was er supersnel mijn complimenten. Oja voor ik het vergeet het eten was erg lekker . Goed begin van 2022 Dankje sin jah

Pascal
1 januari 2021

Goede snelle bezorging, babi pangang was lekker mals. Puntje van teleurstelling was de chili beef. In het restaurant serveren jullie chili beef in een curry achtige romige smaakvolle saus. Ik ben hier gek op. Dus verwachte deze chili beef ook thuis te krijgen. Helaas was het een heldere saus waarvan naast de pittigheid weinig smaak aanzat.

E. van de Belt
31 december 2021

Wij zijn altijd heel erg tevreden over het eten en de bezorging! Wel voor de 3e keer iets vergeten maar dat is iedere keer keurig opgelost door Sin Jah!

Rosier
30 december 2021

Via mail bestelde eten keurig op de gewenste bestelde tijd gereed Ondanks de grotere drukte, correct en zeer vriendelijk geholpen! Thuis gekomen een keurig verzorgde bestelling "uit gepakt én heerlij

R. Boonstra
30 december 2021

Volgende keer mondmasker dragen

B de Groot
30 december 2021

Heerlijk gegeten weer!

JS
29 december 2021

Bedankt voor de snelle vervanging van het gerecht waarbij de verkeerde saus zat. Het heeft weer heerlijk gesmaakt.

Corry
29 december 2021

Eten was heerlijk, goede portie. Ik werd terug gebeld over mijn bestelling omdat het wat langer kon duren ivm drukte. Ik kreeg mijn eten toch nog binnen de verwachte termijn. Top

Hanne
29 december 2021

Super snelle bezorging, het was een aardige jongen en het eten was heerlijk, ontzettend vers allemaal. Aanrader!!

F Hofman
29 december 2021

Het eten was verder prima maar de kroepoek was in allemaal kleine stukje en de mini-loempias hebben we weg gegooid waren helemaal zacht brrr als tip verpak de loempiaatjes apart in zakje oid

Judith
28 december 2021

Was prima in orde

Rick
27 december 2021

Top eten !!!

Ad en Sri Wildhagen
27 december 2021

Verblijvend in een hotel in Leeuwarden, wilden wij graag Aziatisch dineren op onze hotelkamer. Zoekend op internet kwam de website van Sonja’s als beste uit de bus. Een groot aanbod van heerlijke gerechten, een correcte levering (precies op tijd !), ruim voldoende porties en als allerbelangrijkste : perfect van smaak. Een absolute aanrader en wij hoeven niet meer te zoeken als we op bezoek zijn in Leeuwarden !

Familie Holwerda
27 december 2021

We hadden de bestelling op vrijdag 24 december geplaatst op advies van een medewerkster van Sin Jah want dan wisten we zeker dat we zondag(2eKerstdag) onze bestelling zouden krijgen.Het is idd heel goed gegaan.We werden nog wel de gebeld dat de bestelling een half uurtje eerder/later kon komen dan 19.00u.Heel netjes.Het was weer heerlijk!

Lian
27 december 2021

Eten was, zoals altijd, heerlijk! Goed warm en smaakvol. We hadden besteld om te bezorgen om 1715. We werden gebeld dat dit wat eerder of later kon worden ivm de drukte. Netjes dat we werden gebeld en de bezorger verontschuldigde zich ook nog dat hij te vroeg was.. het was 1711 :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

saskia
27 december 2021

TOP, top, top, er was iets mis gegaan met de bestelling, ik werd netjes gebeld daarover en 20 minuten later stond de bezorger op de stoep MET TWEE EXTRA gerechten! Dat had natuurlijk niet gehoeven, daarom: TOP.

A v/d H
27 december 2021
Jannie
26 december 2021

We hadden suchi ,indisch en chinees besteld. Alles even lekker en het eten werd goed warm aan geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sleiver
26 december 2021
Patrick
26 december 2021

Uitstekend restaurant 1e kerstdag moesten zij even een bestelauto inlassen vanwege zeer grote drukte. Na ongeveer 30 minuten was het weer mogelijk om te bestellen. En ik als food criticus moet mijn complimenten geven voor de kwaliteit van het eten, deze was van zeer hoge kwaliteit en dat zelfs met deze drukte. Echt een top kwaliteit restaurant.

Van der Meulen
26 december 2021
Sandra Kramer
25 december 2021

Op tijd bezorgd en wederom heerlijk gegeten!

Martin
25 december 2021

Pinksteren Pasen of kerst het is pas feest als sin jah is geweest. Was fantastisch, is onze favoriete restaurant

P.muizer
24 december 2021

Zeer goed eten en netjes op tijd zelfs na telefonisch contact dat het door drukte wat later kon zijn dus top.

Karin
24 december 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

J
22 december 2021
witteveen
22 december 2021

prima geholpen en smaak is goed

Shirley
22 december 2021

Vlees lekker mals en de smaak is heerlijk,houden zo.

Lia
22 december 2021
Piet Commandeur
20 december 2021
G Heuting
19 december 2021

Uitstekend voor ons is het een 9 waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Lelie
19 december 2021

Heerlijk gegeten en bedankt voor de Thai Red Beef. Ging vorige keer niet helemaal goed …. Nu super hersteld!

ROB VAN DER ZWAAN
19 december 2021
Tijsma
18 december 2021
Kamstra
18 december 2021

Heerlijk gegeten! En super op tijd!👌🏼

Vera Kromwijk
18 december 2021

Het is super snel bezorgd wat natuurlijk heeel fijn is als je zo snel mogelijk aanvinkt! Het was heerlijk eten!

Monique Luxen
16 december 2021

Zoals altijd erg lekker eten, uitstekende service en altijd precies op tijd bezorgd.

Familie Blaauw, Leeuwarden
16 december 2021
Yolanda Dijkstra
16 december 2021
Cees
15 december 2021

Precies op tijd geleverd. Goed warm, op smaak en niet te zout. Echt lekker!

Dijkstra
15 december 2021

Heerlijk gegeten! Vers en goed van smaak.

H vd Meer
15 december 2021
M van der maat
13 december 2021

Heerlijk eten ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Ferwerda
13 december 2021

Het viel op dat deze x de bakjes vlees niet echt vol waren. Ook was de pisang koud en niet gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
13 december 2021
Nico
13 december 2021
Fred Poiesz
12 december 2021

Lekker eten en goede bezorgdienst

H.A. Kuipers
12 december 2021

Ondanks het ontbreken van één gerecht van de bestelling, dat na een telefoontje snel nageleverd werd, zoals gewoon heerlijk gegeten!

Waterlander
11 december 2021

Was dit keer iets later, maar we werden telefonisch op te hoogte gesteld. Heel keurig.

X
11 december 2021

Super sushi, heerlijke bijgerechten. Had alleen geen blikje cola gekregen terwijl dat er bij stond. Maar boeieee, iedereen maakt fouten joeee

Sieta
9 december 2021
Femke
9 december 2021

Was weer super lekker!

Petra Scherstra
7 december 2021
Brouwer
7 december 2021

Heerlijk, grote porties en een gratis cola erbij. Top

Marcel Soolsma
7 december 2021
Elke Rosier
6 december 2021

Op een drukke zondag (Sinterklaas) was het heerlijk sushi eten en de bezorging was perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanette
6 december 2021
Noordhuis
6 december 2021
Farhad Ashouri
5 december 2021

Volgende keer kom ik weer terug! Kwaliteit en service spreek mij aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Durk Schaafsma
5 december 2021

De sushi zag er niet alleen prachtig uit maar smaakte ook subliem Ook het verdere Aziatisch voedsel smaakte uitstekend We hebben er van genoten Een aanrader Vriendelijke groet. Durk Schaafsma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FvL
5 december 2021

Zeer nette service. Het was een heel drukke avond dus was vantevoren gebeld dat het misschien later (of veel eerder) zou zijn. Dus toen afgesproken dat ze tussen 6 en 7 zouden bezorgen. Dit is ze ondanks alle Sinterklaas drukte gelukt. En het eten was heerlijk. :-)

Peter
4 december 2021

Keurig gebeld dat het door drukte mogelijk iets eerder/later kon komen. Erg vriendelijke mensen en het eten is altijd top!

Alie Kramer
4 december 2021
Bas Schurink
4 december 2021

Gebeld dat er drukte verwacht was en levering mogelijk niet op de gewenste tijd zou komen. Personeel was heel vriendelijk aan de telefoon. Alles was keurig op de gewenste tijd, warm en lekker. Zeker een aanrader dit restaurant!

Koster
4 december 2021

Het eten was heel lauw, kan misschien komen omdat het druk was.

Hoff
3 december 2021

Zoals gewoonlijk top kwaliteit, en lekker warm op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Gerben Dijkstra
3 december 2021
Ferrrr
3 december 2021

Good food, as always! Service picobello en het eten gewoon great

Wendy
1 december 2021

Top

Henk de Bruin
30 november 2021

Ondanks dat alle medewerkers het smoordruk hadden was mijn bestelling ruim op tijd klaar en was de kwaliteit super. Top 👍

Hemrica
29 november 2021

Drie kwartier later dan aangegeven wordt het bezorgd. Niet erg warm meer. Smaak is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert
28 november 2021
Erik Veldman
28 november 2021

De loempia’s waren helaas koud en taai, ze waren zo slap dat je ze doormidden kan buigen. De rest van het eten was lauw. We zijn beter gewend.

Fonk
28 november 2021

Geregeld vanaf Ameland. Super bedankt.

Marianne
25 november 2021

Het was lekker en goed afgegeven

Cynthia
23 november 2021

Mooi op tijd bezorgd en het was heerlijk!

wps
23 november 2021
R. Nieuwenhuis
23 november 2021

Heerlijk gegeten!

Spijkstra
22 november 2021

De mini loempia’s waren koud Smaak was prima Rest van de gerechten geen problemen Vind het altijd erg prettig dat de saus bij de koo loe kai apart is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De jong
21 november 2021
Tjitte Kneefel
21 november 2021
Smits
21 november 2021

De bezorging van het eten duurde te lang en daarbij was het eten niet echt warm. Ik hoop dat dit de volgende keer weer goed is.

K.R.
20 november 2021

Kipsaté zeer flauw, zat geen smaak aan, ben beter gewend bij Sinjah. Gebakken banaan, te harde banaan met een te dikke rauwe laag deeg. Niet gaar. Sushibox, soep en extra sushi's verder prima.

Thea Dijkstra
20 november 2021
Liset
20 november 2021

Was weer heerlijk! We hadden rijsttafel 3. Precies op het afgesproken tijdstip bezorgd

Anoniem
20 november 2021

Prima eten en nette bezorging, zoals eigenlijk altijd.

O.K. van der Werff
20 november 2021

Heb o.a. Babi Pangang Spek besteld. De Babi Pangang Spek wordt op een gesneden komkommer gelegd. En als deze komkommer niet goed smaakt (en dat komt vaker voor bij een komkommer), dan gaat het onderste gedeelte van de Babi Pangang Spek naar deze vieze komkommer smaken en dan is dit deel van de Babi Pangang Spek eigenlijk niet te eten. Vies!! Jammer. Want het bovenste deel van de Babi Pangang Spek smaakte heerlijk!! Ik snap niet, dat de kok dit heerlijk vlees op een vies-smakende komkommer legt.

Rosa
19 november 2021

Chinees was goed en warm, sushi viel tegen rijst was niet vers..

A. de Vries
19 november 2021

Heerlijke maaltijd. Alleen het gratis colablikje niet ontvangen.

R.t.
18 november 2021

Bezorging binnen de tijd, perfect op temperatuur en op smaak. Heerlijk En een zeer vriendelijke bezorger Al met al een top ervaring

Auke Bouma
18 november 2021
Kees Hiddinga
17 november 2021

Goede kwaliteit, met voldoende groente.

Lautenbach
15 november 2021

De maaltijd was niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
14 november 2021
Wim Beek
14 november 2021

Was goed houden zo.

C Bultsma
14 november 2021

Lekker gegeten van de royale porties. Tijd tussen bestellen en bezorgen op zaterdagavond was ongeveer een uur, prima!

Marleen
13 november 2021

Heerlijk als altijd, prima bezorging!

Anoniem
12 november 2021
Sharon
12 november 2021

Keurig op tijd, maar 1 setje stokjes, en lekkende bakjes. Smaak was heerlijk!

Theo joosten
12 november 2021

Gerechten hadden wel warmer mogen zijn

Jan en sandra
8 november 2021

Gewoon zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans de Roos
7 november 2021

Vers, smakelijk: aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
6 november 2021

Miefang was zonder kip terwijl ik dit wel had besteld (Verder wel lekker). De babi pangang was heel droog en taai.

C.K. Nijdam.
6 november 2021

Alles was naar wens.

H.
6 november 2021

Eten was heerlijk. We hebben lekker gegeten.

Evert Rinzema
6 november 2021
Van der heide
3 november 2021
Van rheenen
3 november 2021
A.Looijenga
2 november 2021

Het eten was verrukkelijk, ik had graag wat meer saus gehad op het vlees. Maar dat is voor een ieder persoonlijk. Was een vriendelijke bezorger, die precies op de afgesproken tijd was.

Ingrid Stinstra
2 november 2021

De Edamame was niet lekker. De boontjes waren niet zoals we gewend zijn van jullie. Ze waren oud en al wat bruin. Niet lekker helaas. Voor de rest was alles top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
1 november 2021

Was goede smaak, niet vet. 18 mensen hebben genoten

Danielle Feenema
1 november 2021
Marga Geertsma
1 november 2021

Zoals altijd was het eten van een goed kwaliteit en uitstekende smaak. Helaas was het ietwat koud deze keer terwijl wij het al iets eerder qua tijd hadden opgehaald dan wat er afgesproken. Volgende keer bestellen wij weer ter plaatse zodat het wel goed is qua temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
1 november 2021

Het eten was lauw en de mini loempia's waren zacht en slap. Niet zo lekker dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Stel
1 november 2021

De daging roedjak was zelfs niet genoeg voor één persoon... jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Schaafsma
1 november 2021

Gemak en persoonlijke aandacht is bijzonder.

M. de Witt
31 oktober 2021
Timo
30 oktober 2021

Heerlijk menu A voor twee personen snel en warm in huis.

JS
30 oktober 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten vanavond

Patrick
30 oktober 2021

Als echte food recensent en vaste klant van Sin Jah heb ik vandaag 30 oktober 2021 opnieuw eten besteld en dit was zoals beloofd van uitstekende kwaliteit. Het vlees van de babi pangang en het vlees van babi pangang mix was klaargemaakt zoals het hoort op traditionele wijze. Ik wil dan ook mijn complimenten maken naar de chef. Ik kan en wil niet anders dan Sin Jah de hoogste food waardering geven van 5 sterren en het cijfer 10. Het eten was van de hoogste kwaliteit. Dit restaurant is echt een aanrader. Met vriendelijke groet, Patrick

N d v
30 oktober 2021
E.J.Ferwerda
28 oktober 2021
Brattinga
27 oktober 2021

Zo als altijd was het weer heerlijk!!!

JT van der Meulen
27 oktober 2021

Meer dan een half uur te laat bezorgd

Henk van Dikk
26 oktober 2021
Vulperhorst
25 oktober 2021

De bestelling was ruw vervoerd. Lekke bak saus. Slordig! Bovendien extra blikje cola besteld die niet is bezorgd. Stond notabene omcirkeld op de bon. Jammer! Ben ik niet van jullie gewend. Normaal altijd goed! T blijft wel altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jurjen nagel
25 oktober 2021

Perfect/完璧

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kevin
25 oktober 2021

alles perfect warm en goede smaak , alleen de mini loempia,s taai en 1 te weinig , en weinig inhoud , maar de andere loempia,s goed gevuld en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek-Jan Daane
25 oktober 2021

Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara
24 oktober 2021
Nessie
24 oktober 2021

Voor mij was het te zout en te veel rijst in de pokebowl. Ik ben weinig zout gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carina
24 oktober 2021

Geen tips, altijd goed, lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
24 oktober 2021

Het was weer heerlijk. Deze keer wel jammer dat in de vegetarische bami toch stukjes vlees zat. Nu hadden we twee keer bami met vlees. Hierdoor heb ik er niet van kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regts
24 oktober 2021
C.K. Nijdam.
24 oktober 2021

Graag de volgende keer het eten met een hogere temperatuur bezorgen.

Sandra
23 oktober 2021
Wiersma
21 oktober 2021

Top sushi

saskia
21 oktober 2021

het was heerlijk

Mireille
20 oktober 2021

Eten was heerlijk en service was top!

W.Veenstra
19 oktober 2021

Heerlijke sushi!

Anke Hoekstra
18 oktober 2021

Het eten smaakte als altijd prima!!!! Het had alleen wat warmer gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nel
17 oktober 2021

GEWELDIG

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Heemskerk
17 oktober 2021

De betere Chinees. Eten heerlijk van smaak en niet moddervet.

Inge
17 oktober 2021

Snel bezorgd, alleen jammer dat er geen tijds indicatie is. Mischien wat voor de toekomst

G.Topma
16 oktober 2021

Heerlijke maaltijd, prima op tijd bezorgd

Lisanne
14 oktober 2021

We werden netjes gebeld dat de door ons gekozen saus op was. Later nogmaals dat ze iets verlaat waren met bezorgen. Helaas zat het gratis drankje er weer niet in.

Evert Rinzema
14 oktober 2021

Was erg lekker en warm prima

Auke Bouma
14 oktober 2021
zuideveld
12 oktober 2021
Wilco
11 oktober 2021

Eten was als vanouds erg lekker, maar qua bezorging waren deze keer wel wat min/verbeterpunten. Losse beker met losse saus heeft in de verdrukking gezeten en was een deel uit. Ook de kroepoek was in heel veel kleine stukjes, dus denk toch dat er onderweg wat gebeurd is met onze bestelling. Ook de bezorger vonden we niet vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koopman
11 oktober 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klugkist
11 oktober 2021

Fijn dat jullie telefonisch contact opnemen bij eventueel vervroegd of verlaat bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje Queré-Rüsse
10 oktober 2021
Maarten Dikken
10 oktober 2021

Heerlijk!

PV
10 oktober 2021

Top

Henriëtte Smeding
9 oktober 2021

Heerlijk gegeten met onze buren. Zij zijn altijd gewend om bij een ander (Chinees) restaurant te bestellen. Ze waren aangenaam verrast! Voor ons is dit al jaren bekend 😉 En dat hopen we nog vaak te kunnen doen.

Wiersma
9 oktober 2021

Lekker warm en smakelijk eten. Op gevraagde tijd bezorgd.

G Visser
8 oktober 2021

Het eten was heerlijk en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Chris
8 oktober 2021

Kwaliteit prima…Was niet warm moest eerst opgewarmd worden dat was niet plezierig!

Heide vd
8 oktober 2021
Ankie
7 oktober 2021
J de Jong
7 oktober 2021

Super lekker gegeten

Eric
4 oktober 2021

Ik had zaterdag voor zondag besteld. Werd vervolgens zaterdag gebeld over bestelling. Gelukkig kwam de dame er zelf al achter dat ze een dag te vroeg was. Levering moest vervolgens zondag rond 1745 komen maar kwam niet. Om 18 uur belden medewerker sin jah of alles ontvangen was maar toen ik zei dat we niets hadden beaamde ze dat ze dat al dacht. Rond 1845 kwam uiteindelijk bestelling maar zonder de 4 gratis blikjes drinken. Samengevat: lekker eten maar bestelling chaotisch en niet goed.

Anneke Braam
4 oktober 2021
Rob Klaver
3 oktober 2021

Heerlijk vers gemaakt!

ada
3 oktober 2021

Dat kon niet beter.

astrid
3 oktober 2021

Altijd zeer snelle levering.

Lara
30 september 2021

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd!!

Joop voituron
30 september 2021

heerlijk eten, perfecte bezorging

Antje Queré-Rüsse
30 september 2021

Vriendelijke bezorging,…, maar de temperatuur liet te wensen over,…, jammer bij de goede qualiteit van de maaltijd

Barbara
30 september 2021

Snelle levering en heerlijk gegeten. Voor herhaling.

Edwin
30 september 2021
Postma
29 september 2021

Eten kwam warm en op tijd aan. Kwaliteit van het eten was prima. Helaas waren de kroepoek en casave niet meegeleverd.

N. de Veen
28 september 2021

Weer heerlijk gegeten! Alleen de sushi mag wel wat strakker gerold. Nu vielen er veel uit elkaar.

Marjon
28 september 2021

Makkelijk bestellen en snelle bezorging. Vriendelijk.

Geerligs
27 september 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
26 september 2021
Alex
26 september 2021

Weinig oosterse smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries Akkerman
25 september 2021

Snelle en vooral beleefde service beleefde en vriendelijke bezorger.

Lara
25 september 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Maarten
25 september 2021

Lekker, optijd en meer dan genoeg 😁

Pieter
24 september 2021

Afhaal bestelling stond keurig op tijd klaar volgens afspraak en smaakte uitstekend bij thuiskomst

Sylvia
24 september 2021

Wederom heerlijk gegeten bij Sin Jah, aanrader!

Anna
24 september 2021

Eten was goed, bezorging snel.

Natascha Dijkstra
24 september 2021

Belden dat de bezorging eerder of later kon zijn. Goede service! Uiteindelijk 20min vroeger dan opgegeven tijd. Bezorgen was vlot en vriendelijk! Rijst met de chili kip was heerlijk mede als de tomatensoep, alles was goed heet! Sushi en gratis blikje frisdrank in apart tasje, ook prima! Dankjewel Sinjah ;-)

Thea
24 september 2021

Eten was niet zoals we eerder gewend zijn, minder smaakvol en niet warm. Verkeerde saus was geleverd. Viel tegen, en daardoor deze keer minder goede beoordeling.

Remko Hoitsma
21 september 2021

Snelle bezorging, top eten!!

Cornel
21 september 2021
v.V.
21 september 2021

Weer als van ouds, met velen genoten. Ons bezoek kijkt altijd uit naar de maaltijd van Sin Yah.

Reinier B
20 september 2021

1e keer gado-gado besteld, waarvan de groentes en pindasaus niet in verhouding is. Ik, als Indo ben van mening dat een verhouding van 80% groentes en 20 % pindasaus beter passen bij recept van gado-gado. Als garnering mistte ik een gekookt eitje, kroepoek en gebakken uitjes die los meegeleverd kunnen worden. Daar en tegen was de daging roedjak voor herhaling vatbaar. met vriendelijke groet, Reinier Bletterman

M van gelderen
20 september 2021

We moesten veel te lang wachten op onze bestelling. En de sashimi was een kleine portie niet wat we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit Jan Feenstra
17 september 2021

Heerlijk en goed warm

Paassen
16 september 2021

Dit keer een drie sterren beoordeling. Waarom weinig smaak alsof er een andere kok is. Bami was lauw en kroepoek slof. Al met al niet de beste keer zijn beter gewend.

W.Mulder
16 september 2021

Nvt

Waterlander
16 september 2021

We bestellen altijd bij sin jah. Wij vinden sin jah altijd fantastisch. Helaas kregen we vandaag kroepoek die aangebrand was. Menuutje B was wel heerlijk.

E.J. Ferwerda
16 september 2021
Joke
14 september 2021

Erg vlotte en vriendelijke medewerkers. Heerlijke maaltijd.

Friso
14 september 2021

Super eten en snel bezorgd👍🏻

N
14 september 2021

2e bestelling bij sin jah, 1e keer heerlijk gegeten. 2e keer dezelfde gerechten maar was smakeloos, zowel de babi pangang als de miniloempia's en de fou yang hai. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.N.O. Niem
13 september 2021
Jimmy Rodenburg
13 september 2021
Karin
12 september 2021
Vincent
12 september 2021

Heerlijk eten. Snel bezorgd op zondag. Goed verpakt en warm bezorgd. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Borger
12 september 2021
Marleen
11 september 2021

Heerlijk, als altijd! Keurig op tijd bezorgd.

Sylvia
11 september 2021

Eten was weer heerlijk,zoals altijd. Compliment aan de bezorger👍 Het plenste toen hij ons eten kwam bezorgen maar nog had hij een glimlach op zijn gezicht toen ik de deur voor hem opende en bedankte voor het bezorgen!

Mieke dh
11 september 2021

Heerlijk gegeten en alles was lekker. Ook de bezorging was top, snel. Bedankt!

Melters
9 september 2021

Na dat bleek dat ik niet de gehele bestelling mee had gekregen. Netjes gebeld door het bedrijf, en opgelost door het te bezorgen buiten leeuwarden.

A.
7 september 2021

Niet m'n drankje erbij gekregen

Anne Jan
6 september 2021

Heerlijke sushi gegeten met z'n tweeën, bijgerechten ook lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenen
6 september 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.t.
5 september 2021

Perfect op tijd, temperatuur, smaak en hoeveelheid p/portie. Top zoals we van de restaurateur gewend zijn. Helemaal TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Braaksma
5 september 2021
Patrick Zoetekouw
5 september 2021

Goed lekker eten , meer dan warm genoeg. Snel bezorgd ( 30 a 40 minuten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tabina
4 september 2021

Zoals altijd super lekker

Astrid van Dijk
4 september 2021

Top, wat verleden keer vergeten waren kreeg ik er nu netjes bij. Ze belde zelfs dat we nog een extra portie loempia's kregen. Top dit keer.

Cees Sijtsma
4 september 2021

De crispy salad viel dit keer tegen. Veel kraakbeen en weinig crispy...

Jan Bergsma
4 september 2021
Mark
3 september 2021

Heerlijk gegeten van al het lekkere eten. Bestelling kwam zoals aangeven via de bestelsite op gewenste tijdstip. Dikke plus voor Sin Jah!

De Groot
3 september 2021

Gewoon weer lekker

S. De Jong
2 september 2021
Jorn
2 september 2021
Wybette
1 september 2021
Guy
1 september 2021

Top

DK
29 augustus 2021

Bestelling mooi op tijd afgeleverd, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
29 augustus 2021

Bezorgtijd aangegeven. Niet veel later gebeld dat het vanwege drukte wat later bezorgd kon worden. Werd uiteindelijk maar 10 min later. Heel attent en klantvriendelijk om telefonisch te laten weten de bestelling misschien later zorgd zou worden!

Me
29 augustus 2021

Fijn dat je kleine porties kan bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Bibi
28 augustus 2021

Goede constante kwaliteit en het eten staat altijd op de afgesproken tijd klaar.

Remco hijlkema
28 augustus 2021

Spicy tuna komt uit blik, dat is het enige wat beter kan!

Betty
28 augustus 2021

Snel geleverd, heerlijk gegeten!

JP
28 augustus 2021

Was prima maar kroepoek en kleine kroepoek zat er niet bij dat was jammer

Willeke
27 augustus 2021
Jet
27 augustus 2021
Astrid
27 augustus 2021

Eten was lekker bezorgen oké. Alleen jammer dat de bestelling niet compleet was.

K.Jansen
25 augustus 2021
Patrick
25 augustus 2021

Wederom was het door ons bestelde eten weer van uitstekende kwaliteit. Voor het eten en de bezorging krijgt Sin Jah van ons een welverdiende dikke 9.

Frank Westerhof
24 augustus 2021
Fijnvandraat
23 augustus 2021

Altijd smaakvol en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dijkstra
23 augustus 2021
Adema
22 augustus 2021

Gevraagd of de maïs apart kon bij de poke bowl. Is niet gebeurd. Cola light besteld maar normale cola ontvangen. Jammer. Verder was het goed te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie Bruinsma
22 augustus 2021

Perfect De bezorger was ook precies op tijd ondanks het drukke tijdstip.En het eten super goed. We hadden Thais en Chinees.

Tabina Hoogeveen
21 augustus 2021

Lekkerste van Leeuwarden

Anneke
20 augustus 2021

Heerlijk eten, ruime hoeveelheid. Ik werd opgebeld om te melden dat het eten misschien iets later zou kunnen komen ivm drukte. Kwam alsnog bijna op tijd.

Sybelle
20 augustus 2021

Heerlijk gekruid. Fijne smaak. Royale maaltijd. Goede temperatuur. Goede bezorgtijd. Alles correct.