Beoordelingen van Sin Jah Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Eelco
vandaag

We bestellen regelmatig. Altijd kwaliteit eten en keurig op tijd! Top!

Germ
vandaag

Lekker en redelijk snel bezorgd

Hillie
vandaag

Goede kwaliteit en bezorging op gewenste tijdstip.

Vincent
gisteren

Geweldig lekker

Karel
17 augustus 2022
de Vries
17 augustus 2022
Mieke dH
17 augustus 2022

Heerlijk gegeten, lekkere rijsttafel voor 3 personen. Smaakte goed en met de bezorging erg content.

Dalstra
16 augustus 2022
Marcel Hamaker
10 augustus 2022
Freek-Jan Daane
6 augustus 2022
De jong
6 augustus 2022
Henk
6 augustus 2022

We hadden de kroepoek er niet bij wel besteld en betaald

Carla dijkstra
5 augustus 2022
Nijenhuis
5 augustus 2022

Zoals vertrouwd lekker gegeten. Alleen jammer dat kroekoek als gruis is afgeleverd. En ja ik weet dat het lastig is om het heel te bezorgen. Maar zo fijn vindt ik zo zonde van de kroepoek en geld

W.S.Kramer
3 augustus 2022

De maaltijd was goed verzorgd, maar toch echt aan de prijzige kant. En ook nog zelf opgehaald!

Grietje
2 augustus 2022

Het was wederom heelijk alleen niet warm. Jammer maar verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Borger
1 augustus 2022

De mini loempia’s waren allemaal niet gaar. Verder wel oké. Hoge prijs voor hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Maat
1 augustus 2022

Altijd Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
31 juli 2022

Kreeg de verkeerde sushi

Astrid
31 juli 2022

Altijd goed, compleet, lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.K. Nijdam.
31 juli 2022
Esther van der Meulen
30 juli 2022
Jan van der meij
30 juli 2022

altijd goed .

Sytze
30 juli 2022

Perfect op aangeven tijd en super lekker eten.

Ellis
29 juli 2022
Freek-Jan Daane
29 juli 2022

Het was weer heerlijk en verpakking (folie die gerechten goed afsloot) en bezorging top.

kok kroef
29 juli 2022

Heerlijke smaak, grote porties en exact op tijd gebracht. We zijn ook nu weer heel tevreden

Anoniem
26 juli 2022
Hans Diekmann
26 juli 2022

Was prima geregeld en lekker van smaak

Gerard Visser
24 juli 2022

Dikke prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Klamer
24 juli 2022

na bestelmoment gebeld over drukte, vervolgens redelijk op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger, en lekker gegeten

Veltman
24 juli 2022

Geen alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
24 juli 2022

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was erg lekker en heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ombelet
24 juli 2022
Jacob
22 juli 2022

Op tijd na een attent telefoontjes middags. Heerlijke maaltijd.

Plantenga
22 juli 2022

Razendsnelle bezorging.

Jeanne
22 juli 2022
Eeke
21 juli 2022
Jacco Vroegop
20 juli 2022

Sin Jah staat voor kwaliteit, het eten smaakt voortreffelijk.

Joop
19 juli 2022
Gerrit
17 juli 2022

Wij vinden het perfect zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
17 juli 2022
-
16 juli 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Jan
15 juli 2022

Het was verrukkelijk.... snel gebracht... ook nog even keurig gebeld dat het druk was... maar het was toch prima op tijd. Goede hoeveelheid en heerlijk zacht vlees. We komen terug.

Nienke
15 juli 2022
Danny Monsma
14 juli 2022
Ineke
14 juli 2022

Lekker en vlotte bezorging

W. J. Sieses
12 juli 2022
Janna Sijtsma
12 juli 2022

De saté babi was te lang gebakken saté babi was te hard. Voor de rest was het uitmuntend.

Tiny
11 juli 2022

In een woord goed , bezorging goed , eten goed gewoon goed Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwaan
10 juli 2022

Super snel bezorgd en heerlijk😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda
10 juli 2022
Wiersma
10 juli 2022

Alles prima!

Jessica de Haan
9 juli 2022

Netjes dat jullie bellen dat eten iets eerder dan aangegeven tijd kwam

Jessica
7 juli 2022
Sido
5 juli 2022

Bezorging exact op tijd, eten heerlijk

Bert Jonker
5 juli 2022

Helemaal super de bezorging en het eten. Dikke tien

Natascha Van der Zee
5 juli 2022

Vond het erg jammer dat jullie me drinken weten vergeten te geven verder was het wel lekker

Hein de Haan
4 juli 2022
Herman
3 juli 2022

Als vanouds opnieuw heerlijk gegeten!

Zuidema
2 juli 2022

Heerlijk eten zoals altijd, De bezorging was ook wederom weer op tijd 👍🏻👌🏻👌🏻

At
2 juli 2022
Bettie Arends
1 juli 2022

het eten was weer top. bezorging was mooi snel.

Schrader
30 juni 2022

Snel bezorgd

Cg
29 juni 2022
Jerry
29 juni 2022

Atijd goede service van SinJah en heerlijk eten!

Patrick
27 juni 2022
Anton
26 juni 2022

Jammer dat het blikje drinken in het tasje met het warme eten zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi Laurenzo
26 juni 2022
Evert Rinzema
25 juni 2022
Anoniem
24 juni 2022
Suzanna kunst
23 juni 2022

Een dikke 10

E.Braaksma
22 juni 2022

Eten was prima, stuk verbeterd in verhouding tot vorig jaar. Bezorging was mooi op tijd..

Leegstra
22 juni 2022
Evert Rinzema
20 juni 2022
Mcb
20 juni 2022

Zoals altijd heerlijk al eet ik liever daar in het restaurant, maar als ik alleen ben bestel ik liever maar ook dan heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie Bruinsma-van der Mark
20 juni 2022

Wij hadden ook Thais eten besteld geweldig zo lekker. Maar al het andere eten. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spoelstra
19 juni 2022

Ontbrak 1 artikel maar is na telefonische afspraak snel nagebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Nieuwland
18 juni 2022

Zoals altijd prima eten. Net zoals de vorige keer opmerkingen niet gelezen of niet meegenomen. Jammer dat er geen verse gember mee geleverd kan worden ipv die voorverpakte rommel.

Peter
18 juni 2022

Op tijd en warm bezorgd. Kwaliteit heerlijk, perfect. Sin Jah is een aanrader

Veenstra
18 juni 2022

Top! Goede service, vriendelijke personeel en sublieme kwaliteit sushi.

Sabine
18 juni 2022

Het eten was fantastisch!

Auke Bouma
16 juni 2022
A de Vries
15 juni 2022
E. van Elst
13 juni 2022

Heerlijk zoals altijd en snelle bezorging.

Gerrit Jan Feenstra
10 juni 2022

Prima de luxe

Bettie Arends
7 juni 2022

is mooi op tijd bezorgd en eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. J.
7 juni 2022

Duurde ruim een uur voordat bestelling geleverd werd.

De Jong
6 juni 2022

Eten werd op tijd en warm bezorgd. Vlees van de babi pangang vond ik dit keer niet zo lekker, veel vetrandjes en taai. Kipsate was wel prima.

R
5 juni 2022
de Vries
4 juni 2022
Jenny
2 juni 2022

Snel en lekker

Kingma
1 juni 2022
Ellen
1 juni 2022
Arjen Schilperoord
30 mei 2022
C.k. Nijdam
30 mei 2022

Helaas was eten koud bij aankomst. Ik heb hier al vaker een opmerking over gemaakt. Dan gaat het een aantal keren goed dmv directe bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 mei 2022
Mettie Bron
29 mei 2022

Geen commentaar, alles oke

Johan
29 mei 2022

Alles was weer dik voor elkaar, topklasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny Witteveen
29 mei 2022

Weer geen gratis drankje bij de bestelling gekregen ! Maar we hebben heerlijk gegeten ! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Spoelstra
29 mei 2022

Tijd en kwaliteit prima.

Hans de Groot
29 mei 2022

Als vanouds, dus prima!

Danny
29 mei 2022

Was perfect, supersnelle levering

J.Gerbens
29 mei 2022

Iets meer groenten in de nasi

saskia
28 mei 2022

Het was weer super

Veltman
28 mei 2022

Kip kerrie mag wat scherper loempia's waren zacht Eten en smaak verder prima

M
28 mei 2022

Helaas deze keer wat minder. Wel netjes dat ze belde dat de bezorgtijd ws iets eerder of later kon zijn. Maar de spek was helaas op meerdere plekken aangebrand en jammer dat ze niet aan mijn wens die bij opties stond hebben voldaan zonder overleg.

Anoniem
28 mei 2022

Eten was niet warm genoeg terwijl we dit wel gevraagd hadden.. De smaak en hoeveelheid was goed..

L
28 mei 2022

Snel en goed eten.

A Hoekstra
28 mei 2022

Heerlijk gegeten ! Zou makkelijk zijn om n rijsttafel voor bv 8 personen te kunnen bestellen , met alles erop en d,r aan .

Henk Hogenbirk
27 mei 2022

Babi pangang besteld. Vlees was verrukkelijk. Bami was eentonig vsn smaak; iets meer smaak aan toevoegen graag.

joop mulder
27 mei 2022

Hetwas verder wel lekker maar in het vlees zaten te veel harde stukken in.

Sandra
27 mei 2022

Het eten was heerlijk. Alleen miste ik de chilisaus bij mijn Vietnamese kiploempia’s 3 stuks met chilisaus. Probeer je te bellen constant in gesprek. en ga niet langer wachten want dan is alles koud.

Bokko
26 mei 2022
Annelies L.
26 mei 2022
Carina van der Schaaf
26 mei 2022

Snelle bezorging en super lekker gegeten

Roosjen
26 mei 2022

Er moest iets nageleverd worden, jammer

anc
26 mei 2022

Bezorging: volgens afspraak Het eten: erg lekker en meer dan voldoende .

DICK
23 mei 2022
Farhad Ashouri
22 mei 2022

Prima kwaliteit! Ik ga zeker weer bestellen en raad ik iedereen aan.

Hv
22 mei 2022

Altijd op tijd bezorgd. Eten is heerlijk. Hoeveelheid is ook genoeg. We bestellen hier vaker.

Titia
21 mei 2022
Gert
21 mei 2022

Perfecte zorg voor de bestelling en kwaliteit shusi

Pauline
21 mei 2022

Voor 4 volw. En 1 kind heerlijk gegeten en alles smaakte warm,vers en smaakvol. Wat ik erg netjes vond was het belletje vooraf dat het qua tijd iets eerder of later werd.

Bert Veldhuis
21 mei 2022

Was prima. Helaas ontbrak de bestelde kroepoek.

Paassen
18 mei 2022

Het eten mag warmer maar het smaakte er niet minder om.

Dennis
17 mei 2022
de Vries
17 mei 2022
Jeanette
16 mei 2022
Ram
15 mei 2022

Heerlijk gegeten

Willem Dijkstra
13 mei 2022

Zeer smaakvol

Berendina
13 mei 2022

Snel, smakelijk, goed voor elkaar. Dat kan nog wel eens.....

Mieke dh
12 mei 2022

Heerlijk gegeten, zo snel het er was

ThD
11 mei 2022

Pekingeend. Als vanouds heerlijk!

Iris
11 mei 2022

Snelle bezorging en lekker warm eten!

Gerrit
10 mei 2022

Wij hadden heel erge trek en dan duurt het al gauw te lang en het eten was wat afgekoeld. Maar het was heerlijk!

Rudi Laurenzo
9 mei 2022
A v/d H
9 mei 2022

Keurig verpakt, smakelijk, bezorging goed 👍

Lara
8 mei 2022

Altijd goed eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De JOng
8 mei 2022
Wendy
8 mei 2022

Tapas waren al sterk afgekoeld. Dus lauwe garnalenkroketten, spiesjes etc. Chinees / Indische deel was prima. Sushi had bovenop het warme eten gestaan, was dus niet meer koud, maar lauw…gemengde ervaring dus deze keer. Zijn eigenlijk beter gewend. ‘s Middags als besteld ivm gasten, keurig gebeld dat bezorgtijd wat eerder of later kon zijn ivm drukte. Was prima voor elkaar.

Lara
8 mei 2022

Lekker als altijd. Alleen het blikje cola ontbrak, maar het eten maakte dat helemaal goed.

Jolanda
7 mei 2022

Het eten was top. Lang geleden dat we zo lekker Chinees hebben gegeten.

Nelson
6 mei 2022
Erik
6 mei 2022
Jelmer
5 mei 2022
Johan
5 mei 2022

Superlekker en lightning fast delivery.

J. Schaafsma
4 mei 2022

Precies op tijd, goed van temperatuur, netjes verpakt en gratis extra drankjes. Bezorger heel voorkomend. Complimenten van 15 deelnemers.

Boonstra
2 mei 2022
PC
2 mei 2022
Tjeerd
1 mei 2022
Smidtje
1 mei 2022

Op tijd bezorgd,heerlijke mini rijsttafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry
1 mei 2022

kwaliteit en hoeveelheid is goed. bezorging was voor een zondag vrij snel, altijd prettig. tevreden eters hier gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
1 mei 2022

Weer heerlijk gegeten. We moesten een stukje rijden, maar het eten was nog goed warm bij thuiskomst. Alles was weer op smaak. De bakjes waren schoon leeg.

Edwin
1 mei 2022

Bezorging was aan de vroege kant, en dan nog was het eten niet al te warm..dit staat los van de bezorger btw, kwaliteit van het eten is verder prima. Maar als ik in het vervolg warm eten wil haal ik het wel op.

F
30 april 2022
H vd Meer
30 april 2022

Was wéér heerlijk

Mcb
27 april 2022

Weinig aan toe te voegen altijd prima alhoewel ik liever daar eet dan bestel omdat bestellen van de sushi in verhouding prijziger is tenopzichte van daar eten

Erik
24 april 2022

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janna Sijtsma
23 april 2022

Vlotte bezorging en heerlijk gegeten. 👍👍

A. De Vries
23 april 2022
Alfred Seuninga
22 april 2022

Lekker. En snel.

Gerrit Jan Feenstra
21 april 2022

Super snel en heet

Dewi
21 april 2022
E. Van de Belt
20 april 2022

Hallo, Wij zijn altijd supertevreden over het eten maar vonden het deze keer wat minder dan we gewend zijn van Sin Jah. Het eten was niet zo warm dus we moesten het opwarmen in de magnetron. Dat is normaal nooit nodig. En het vlees in meerdere balletjes was helaas niet gaar. Mvg E. Van de Belt

Berber
18 april 2022

Lekkere gevarieerde schotel

Sijtsma
18 april 2022

Bestelling werd op tijd geleverd, helaas was de bestelde kroepoek in de verpakking geheel verkruimeld bij aankomst. Bezorger had geen oplossing voor dit probleem, zijn reactie was niet erg klantvriendelijk. Gratis frisdrank blikjes kunnen wat ons betreft beter worden vervangen door een korting op het totaalbedrag. Zou mooi zijn wanneer de gerechten zoals bijvoorbeeld babi pangang ook zonder de rijst, nasi of bami kunnen worden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
17 april 2022

Heerlijk eten! Prima op tijd, netjes verpakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 april 2022

Prima, lekker eten. Vlotte bezorging en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EM
17 april 2022
Zijlstra
17 april 2022
maris
17 april 2022
B. Dijkstra
17 april 2022
Linda
17 april 2022

Lekker eten, snelle bezorging. Enige verbeterpuntje: de mini loempia's apart verpakken, zodat ze lekker krokant blijven.

Willem Dijkstra
16 april 2022

Babi ketjap smaakt naar Babi pangang

Stielstra
16 april 2022
renata
14 april 2022

snelle service, heerlijk eten, goed eprijs kwaliteit.

J G
12 april 2022

Vlot bezorgd, nog goed warm en heel lekker bereid.

ROB VAN DER ZWAAN
12 april 2022

NETJES OP TIJD EN GOEDE PORTIES, MAAR PANGSIT MAG IETS MEER ZIJN. HET IS TENSLOTTE VOORNAMELIJK PANGSITVEL. MAAKTE ZE VROEGER ZELF.

Ineke
12 april 2022

Top service en prima eten.

Bert
12 april 2022

Super snelle levering, dus alles goed heet. Eten uit de kunst. Blijf hier zeker bestellen.

De jong
11 april 2022
Allert van der Heide
11 april 2022
Sandra
9 april 2022

Zeer snelle bezorging! Maar het had wel warmer mogen zijn. Smaakte goed

Wiersma
9 april 2022

Telefoontje vooraf dat bezorgtijd iets kan afwijken. Erg vriendelijke bezorger.

Tineke
8 april 2022

Super snel gebracht, heerlijk eten!

Robert
8 april 2022

Weer gewoon goed en zeker prijs/kwaliteit maar....Chinees en kipsaté blijft een twijfelachtige combinatie... helaas ook bij deze topper.. Droog en bleek... én stokjes passen nóóit in het doosje...bij alle Chineze afhaalrestaurants overigens...

Zephyr
8 april 2022
PV
7 april 2022

Heerlijk gegeten!

Marleen
6 april 2022

Eten was helaas niet warm. En de Nasi Rames viel ons tegen. Was alleen nasi goreng met ei en verschillende soorten vlees. We misten groenten, zoals sambal boontjes of sajoers. Anders altijd goede ervaringen met Sin Jah.

Kees Hiddinga
6 april 2022
Dennis
6 april 2022
Herma de Hoop
4 april 2022

Alles prima in orde. Net iets te weinig voor 4 volwassenen personen. Misschien goed om nog een familiebox te presenteren voor meer keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie Bruinsma-van der Mark
4 april 2022

Het eten was heerlijk ook het Thaise gerecht was grandioos. Ook de bezorging mooi volgens de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert Rinzema
4 april 2022

Het etten zat wat te veel saus in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van der meij
3 april 2022

Constant goede kwaliteit al 10 jaar

Sybelle
1 april 2022

Royale porties ontvangen. Heerlijk van smaak. Keurig netjes op tijd geleverd.

Suzanne
1 april 2022
M.
1 april 2022

Altijd weer heerlijk!

Jessica
31 maart 2022

Altijd goed! Bezorging ook goed en vriendelijk.

Marleen
31 maart 2022

Altijd goed! De babi pangang had wat knapperiger mogen zijn.

Dijkstra
30 maart 2022

Heerlijk en optijd en vriendelijke bezorger.

Mi Bl
30 maart 2022

Heerlijk en lekker snel bezorgd

W
30 maart 2022
Allert van der Heide
30 maart 2022
Martin van den Bulk
29 maart 2022

Alles prima .. we hebben heerlijk gegeten Bedankt👍👍

Arne
29 maart 2022

Heerlijk gegeten en zeer ruime porties! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
27 maart 2022

Na het plaatsen van de bestelling werd ik keurig gebeld, omdat ze vanwege drukte niet konden garanderen dat het eten op tijd bezorgd zou worden. Precies op het gewenste bezorgmoment stond de bezorger voor de deur. En het eten, zoals altijd, prima. Heerlijk menu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Jansen
27 maart 2022

Heb helaas het blikje Cola niet ontvangen wellicht volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rodenburg
26 maart 2022
Pauline
26 maart 2022

Snelle bezorging! Wij vonden het jammer dat de saus van de foe yong hai in het bakje van de miniloempia's was gelopen waardoor die zompig waren. Leuk dat je gratis drinken erbij krijgt, maar een gratis zakje kroepoek had ik toepasselijker gevonden. En ik mis een vegetarische pokebowl op het menu. Super fijn dat de rest wel vegetarisch te krijgen is. Graag de allergenen op de site bijwerken voor alle producten. Zo, genoeg geklaagd. Heerlijk gegeten weer!

E. van Elst
26 maart 2022

Heerlijk zoals iedere bestelling. Snelle bezorging.

A
25 maart 2022

Sushi was heerlijk. De bezorging snel. Enige verbeterpunt is om wat ruimere bakjes te gebruiken voor de sushi. Dan komt het wat beter uit

Ankie kooistra
24 maart 2022

Er is niks op aan te merken....het eten was heeerlijk....en de bezorging was heel goed....en dat ze me nog hebben gebeld ....dat het heel druk was met bezorging dat het misschien wat later kon komen of vroeger dan de afgesproken tijd ....en dat vond ik heel netjes...en het was mooi op tijd👍👍👍

Rinske van Groningen
22 maart 2022

Super lekker gegeten 😊

siep stroosma
21 maart 2022

Misschien de (mini) loempias apart verpakken bij het menu, nu waren ze zacht en klef omdat ze bij het bakje van de sate in zaten. Voor de rest was het eten perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees Jansma
20 maart 2022

Tsja wat moet je na al die jaren melden. Het blijft gewoon top!

Anne
18 maart 2022
E. Van de Belt
18 maart 2022

Zeer tevreden :)

Elisabeth
17 maart 2022
Janna Sijtsma
17 maart 2022

Was weer uitstekend

Helen Frees
16 maart 2022

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd, warm, voldoende en snel bezorgd zoals altijd.

Jelle
16 maart 2022

Perfect weer wat een kwaliteit geweldig.

Rita
14 maart 2022

Had besteld en kreeg een belletje dat het later zou worden ivm drukte, kwam het alsnog op tijd. Waarvoor dank. Eten was allemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
13 maart 2022

Het was weer heerlijk. Japanse kipspies en de Thaise rode curry met Miefang is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
12 maart 2022

Snel bezorgd. Heerlijk eten. Goede hoeveelheid!

Christina
10 maart 2022
Mike
10 maart 2022
arnold
9 maart 2022

Eten was weer prima, bedankt en tot de volgende bestelling

Errol
9 maart 2022
Bert
8 maart 2022

1 woord perfect

T
6 maart 2022
Wilma
5 maart 2022

Heerlijk was het weer

Mark
4 maart 2022
John
2 maart 2022
Hessel
2 maart 2022

Altijd goed!

Passage
2 maart 2022
Cees Jansma
28 februari 2022

Het blijft iedere keer een bijzonder prettige ervaring.

C.k. Nijdam
27 februari 2022
saskia
27 februari 2022

het was weer super, zoals gewoonlijk. Heerlijk gegeten met zijn allen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wagenaar
27 februari 2022

Eten was lauw toen het werd bezorgd daarom 4 sterren, weet dat het wel mogelijk is dat we het warm bezorgd krijgen. Ik weet dat het druk was maar vind dat je het dan als nog warm moet bezorgen.

Noordhuis
27 februari 2022

Altijd verzorgd en heerlijk

Pas
26 februari 2022
Gerrit Jan Feenstra
26 februari 2022

Prima voor elkaar! Warm, lekker en op tijd.

katja
26 februari 2022

ik kwam al graag bij jullie maar de afhaal is ook goed. Kon het snel meenemen toen ik t kwam halen.

Jansema
26 februari 2022

Nvt

Ben
25 februari 2022

Eten was goed alleen de bami was niet erg warm

Els
23 februari 2022
DW
23 februari 2022
Lara
22 februari 2022

Lekker eten en snelle bezorging!

Jeroen
21 februari 2022

Heerlijke sushi en pokebowl👍🏻 Zou wel fijn zijn als je ook een voorkeur tijd kan invoeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
20 februari 2022

Wij hebben heerlijk gegeten en toen wij aankwamen voor afhaal stond het eten al klaar! Goede service. Ook door de drukte in het restaurant pakten ze het goed aan. Zeker voor herhaling vatbaar :)

Alex Janssen
19 februari 2022

Zeer snel bezorgd, beide gerechten heerlijk, ik heb gesmuld, complimenten!!

Hannie
19 februari 2022
Wijbe Wiersma
17 februari 2022

Zoals gewoonlijk super lekker en goede service👍

Evert Rinzema
15 februari 2022
Jetse Metselaar
15 februari 2022

Is altijd heerlijk qua smaak en het ziet er ook heerlijk uit dus ik ben dik tevreden

Harry
15 februari 2022

Volgende keer graag warmer. Fijn dat het in magnetronbakjes zit, dus opwarmen was zo gepiept.

Brenda
14 februari 2022

Het eten (gado gado, foo yong hai, loempia) was verrukkelijk. Heel erg bedankt!

Thea Westra
14 februari 2022

Top👍👍

Jaap
14 februari 2022

Telefoontje vooraf aan bestelling ivm eventueel niet halen tijdstip bezorging is erg klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greuter
13 februari 2022
Jansema
12 februari 2022

Niks op aan te merken

Meinte
12 februari 2022

Heerlijk gegeten, fijn vlees en frisse groenten. Klein aandachtspuntje: het eten was maar net warm genoeg, kon wat heter dus.

P. V Dijk
12 februari 2022

Het was top voor elkaar

Ineke
12 februari 2022

Heerlijk en supersnel bezorgd!

Jan
11 februari 2022

Heel lekker eten. Nog goed warm en snelle bezorging.

Erwin
10 februari 2022

Bezorging was helaas te laat. Koud aangeleverd. Smaak was ok!

Willem
10 februari 2022

Familie bezoek wil alleen blijven eten als zij Sin Jah horen!

Feike
6 februari 2022

De mini loempiaas waren niet gaar. Verder was het redelijk te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Meijerhof
6 februari 2022
Anneke
6 februari 2022
Astrid
5 februari 2022

Na een keer niet warm vandaag perfect. Ook de service naar verleden keer is top

Noordhuis
5 februari 2022

Anders niet dan complimenten 👍

T. Kuipers
4 februari 2022

zoals altijd heerlijk gegeten! Bezorging was ook keurig optijd. Dank!