Bewertungen von Sin Jah Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
J. van der Molen
6 Dezember 2023
RtW
6 Dezember 2023

Bezorging precies op tijd en eten smaakt heerlijk!

D
6 Dezember 2023

Het was weer heerlijk. Er werd keurig gebeld dat de bestelling iets eerder of later bezorgd kon worden ivm de drukte. Dit gebeurd eigenlijk nooit bij andere bedrijven. Later op de avond kwamen we er achter dat de blikjes drinken er niet bij zaten maar het eten was weer super goed.

Team Ijsvogel
6 Dezember 2023

Onze bewoners hebben weer genoten van al het heerlijke eten!!

Arjen Schilperoord
4 Dezember 2023
J. Iedema
4 Dezember 2023

Keurig afgeleverd en precies op tijd. Complimenten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.ruiter
4 Dezember 2023

Dik half uur later dan gereserveerd ben wel gebeld dat het een kwartiertje eerder of later kwam ivm drukte, maar een half uur vindt ik wel heel lang geen goede planning lijkt mij en ik ben diabetes dus extra vervelend want Danzig ik met mijn suikerwaardes en insuline in de knoop

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elena
4 Dezember 2023

Eten was heerlijk, bakjes waren ook goed gevuld. Snelle bezorging.

Rene Lelie
4 Dezember 2023

maak een datum button voor de bestelling op jullie bestelsite. Dat voorkomt een hoop verwarring en bellen..

J Tabak
4 Dezember 2023

Heel lekkefalles volgens afspraak

Hoogcarspel
3 Dezember 2023

We hadden ruim voor de afgesproken tijd besteld, maar de bestelling kwam te laat. Het eten was lekker, maar de gebakken banaan was niet goed gebakken. Dat was jammer!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Posthumus
3 Dezember 2023
Richard
3 Dezember 2023

Vlotte bezorging. Smaak is goed echter eten was lauw/niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AJ
3 Dezember 2023

Sushi was heerlijk, maar de boontjes en loempia’s waren koud..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evert Rinzema
3 Dezember 2023

erg lekker

Hendrik Douma
3 Dezember 2023
Hooijenga
2 Dezember 2023

Heerlijk gegeten!

Marcel Meijer
2 Dezember 2023

Het duurde deze keer 1,5 uur, meestal is het juist mooi snel. Echt veel te lang. Ondanks dat er gebeld werd, duurde het daarna alsnog lang. Daardoor was het ook niet meer goed warm

André
2 Dezember 2023

Eten was perfect maar wel 1.30 uur wachten op het eten.

Lyza
2 Dezember 2023

Altijd heerlijk

Janna
2 Dezember 2023
Tineke
1 Dezember 2023

Ondanks het slechte weer snel bezorgd

J.M.
1 Dezember 2023

Anderhalfuur gewacht op koude loempia’s, waardelooa

Ariena
30 November 2023

Sorry maar ik had om 16.30 al besteld ....online ....ik had 18.00 aangeven dat ik het wou maar ik had het pas na 18.30

Harry
30 November 2023

Echt lekker, ook nog een paar dagen daarna. Wij hebben Sinjah ingevuld voor een Awards !!

Dolf
29 November 2023

Makkelijk online besteld en prima eten!

LR
29 November 2023
Kees Hiddinga
29 November 2023
Wiebe.
28 November 2023

We zijn altijd blij met de gratis frisdrank. Maar hebben jullie er wel eens aan gedacht omdat het niet meer bij het warme eten te plaatsen. Onze ervaring is dat het warme eten afkoelt door het contact met het steen koude blikje. Het is maar een suggestie. Met vriendelijke groet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Groenveld Thea
27 November 2023

Het was zoals gewoonlijk weer perfectđŸ‘ŒđŸœđŸ™đŸŒ bedankt❀

Arjen Schilperoord
27 November 2023
Ligthart
27 November 2023

Het smaakte weer uitstekend, helaas zaten de loempia's er niet bij. Ik woon 30 km verder dus kon ze ook niet ophalen!

Suzanna
27 November 2023

Duurde erg lang dat was niet erg ik ging afhalen maar kwam thuis en het was gewoon koud eten dat ben ik niet gewend van Sin jah

Margriet DB
27 November 2023

Zoals altijd weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MJ
27 November 2023

Het eten was niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
26 November 2023

Super, heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique Luxen
26 November 2023
Miranda
26 November 2023

Smaak was erg goed, helaas zat wel de kroepoek verfrommeld in de tas en waren dus allemaal kleine stukjes geworden. Belden keurig om door te geven dat het iets later kon worden ivm drukte

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Madzy
26 November 2023

Eten was helaas niet meer wam maar wel goed bereid

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ricardo
26 November 2023

Het is wel beter geweest

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

SW
26 November 2023

Heerlijk zoals altijd maar volgens mij waren jullie uitgeschoten met het zoutpotje...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sushilover
25 November 2023

Heerlijke sushi. Stukje bestelling vergeten mee te nemen. Werd netjes nabezorgd. Topteam Sin Jah

Theo
25 November 2023

Niet van toepassing.

Mark
24 November 2023

Heerlijk eten, warm thuisbezorgd en buiten gewoon vriendelijke bezorger

Ester
24 November 2023
Gerrit Jan Feenstra
24 November 2023
Wil
23 November 2023

Heel lekker zoals altijd, maar jammer dat de mini loempia’s die bij de mini rijsttafel zijn besteld in een plastic doos worden verpakt. Daardoor komen ze zacht en klef aan.

Haan
23 November 2023

Alles was super lekker, zoals altijd.

Rob Posthumus
23 November 2023
Ellen van Bon
22 November 2023

Heerlijk sushi en vriendelijke bezorging en snelle service.

AP
22 November 2023
Hilda Iedema
21 November 2023

Het eten was weer koud

Nicole
20 November 2023
Riet Gleis
19 November 2023

zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Louise
19 November 2023

Heerlijk eten (Chinees en sushi)

Theo Huitema
17 November 2023

Heerlijk Chinees gegeten

Frank Wielenga
17 November 2023

Eten was weer heerlijk, echter zaten de twee (gratis) blikjes cola niet bij de bestelling, dit was natuurlijk jammer.

A
17 November 2023

Heel lekker, iedereen heeft genoten!

Maurits
16 November 2023

In een woord, heerlijk!

Dijkstra
16 November 2023

Altijd lekkere sushi! En vriendelijk personeel!

Rinke de Jong
15 November 2023

Heerlijk zoals altijd!

Van Houten
14 November 2023

Onze bestelling duurde lang, na bijna een uur hebben we jullie gebeld. De bezorger zou net vertrekken en uiteindelijk hadden we pas ruim een half uur later ons eten. Het was bij het verkeerde huis bezorgd. De bewoners zijn naar ons toe gereden gelukkig. Uiteindelijk was ons eten lauw. Niet tevreden over deze bestelling en bezorging.

M rosier
13 November 2023
Scherjon
13 November 2023

Wij traceerden onze vrienden, daardoor kon ik niet direct reageren. Volgens mij was er suchi box van 16 stuks niet geleverd waardoor er niet veel eten was.

Mariska van Geffen
13 November 2023

Gebakken banaan lag in de pindasaus en sate niet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjen Schilperoord
13 November 2023
RW
13 November 2023

Eten is ontzettend zout, of je krijgt er in ieder geval heel erge dorst van. Bezorging was 25 minuten te laat dan de aangegeven tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Vleeschhouwer
13 November 2023

Kwaliteit zoals gewoonlijk uitstekend. Temperatuur niet. Eten was lauw

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia
13 November 2023
B zijlstra
12 November 2023

Heerlijk gegeten. Dankjewel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W.Stienstra
12 November 2023
Henk Methorst
12 November 2023

De Sushi in de box leek al erg oud, avocado was al bruin en de Sushi rijst rook ook muf. Jammer, maar ik hoop dat dit een vergissing is geweest en dat het een volgende keer beter is.

B.
11 November 2023

Exact op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Jan
11 November 2023

Weer heerlijk gegeten, 2 menuutjes besteld, dus ruim voldoende en wat extra om in de vriezer te doen....ook werd het eten weer keurig op tijd gebracht. Kortom, we zijn weer zeer tevreden. Tot de volgende keer!

Janne Schippers
11 November 2023

Koude blikjes drinken zaten bij warme eten in de tas. Zeer onhandig. Ook was de nasi erg droog. Bami was goed op smaak en niet zout. Bananenballen waren top maar loempias kon meer smaak aan zitten. Sate super goed alleen de pindasaus was iets te dun. Kortom ik ben veel beter gewend van SimJah.

Nijenhuis
11 November 2023
G
11 November 2023

Eten top..helaas geen blikje drinken zoals op de bestelling stond..

Harrie Ploegstra
11 November 2023

Voor de tweede keer in een jaar was onze bami en nasi niet goed warm. Maar het aller ergste was dat er een stukje plastic in zat. Ik heb er een foto van gemaakt maar deze kan ik helaas hier niet bijvoegen.

Cees Tromp
10 November 2023

niets op aan te merken en bijzondedr smakelijk

Anoniem
10 November 2023
Marcel Meijer
9 November 2023

Mijn Nasi Rames was lauw deze keer en de smaak was ook flauw. Ik ben beter gewend van SinJah

Dick
9 November 2023

Weer heerlijk gegeten en keurig op afgesproken tijd bezorgd

Thea
8 November 2023
A de Vries
8 November 2023

Correcte bestelling en prima kwaliteit

Ellen
8 November 2023
Klaas Fernee
6 November 2023

Het duurde een uur en een kwartier voordat het eten bezorgd werd.. Daardoor was het eten aan de koude kant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vd Berg
6 November 2023

Het eten was dit keer lauw dus niet warm en Ă©Ă©n van mijn loempia's was zwart verschroeit aan een zijde. Wat de bezorging betreft altijd op tijd en netjes een belletje als het druk is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre Wolfslag
6 November 2023
W.
5 November 2023

Ze belden om te vertellen dat door drukte de bestelling misschien iets eerder of later zou komen. Service! En uiteindelijk gewoon prima op tijd. Heerlijke, verse sushi! Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W. Zijlstra
5 November 2023

Het eten was niet warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Reiding
5 November 2023

Vroeger was eten 5 sterren, maar helaas de laatste keren niet meer zo goed. Vlees taai en deel weer weggegooid. Weet niet of ik hier nog blijf bestellen. Verlang terug naar de kwaliteit van eerder

C. Grond
5 November 2023

Alles uitstekend

Nienke
5 November 2023

Gewoon zoals verwacht prima eten. Aardige bezorger in de regen netjes en vriendelijk.

Dominic
4 November 2023

Altijd goed, vers, kwaliteit en snel

Henny
4 November 2023

In 40 minuten bezorgd. Het eten was heerlijk.

Gerrie
3 November 2023
Petra
3 November 2023

Altijd fantastisch!

N. Kesteloo
3 November 2023

De sushi leek minder vers gemaakt dan we normaliter gewend zijn. Jammer

G Nijenhuis
3 November 2023

Ruim voldoende voor twee personen, niet zout en erg lekker.

Erik
3 November 2023

Was weer erg lekker. En keurig op tijd.

Shanice
2 November 2023

Binnen 20 minuten bezorgd en alles naar wens!

Celine
2 November 2023
R.S
2 November 2023

Heerlijk eten. Alle bakjes netjes ingepakt. Werden gebeld dat ivm drukte de bestelling wat later zou komen. Dit viel reuze mee. Bezorging was nog ruim op tijd. Complimenten...

henk ritskes
2 November 2023

loempiatjes en satestokjes vergeten

Reitsma
1 November 2023

De sushi is altijd top bij sin jah.

cor de vries
1 November 2023
Anoniem
1 November 2023

Heerlijk gegeten. Een echte aanrader

Iedema
31 Oktober 2023

Her was weer heerlijk!

J.P.Eenshuistra
31 Oktober 2023
Ben en Riet Gleis
30 Oktober 2023

vandaag eens wat nieuws geprobeerd en het was alweer een groot succes!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H.J. Smit
30 Oktober 2023

Uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Will
30 Oktober 2023

Wat betreft kwaliteit kan ik stellen dat voor de sushi en de bami die is prima, echter helaas de Bulgogi Pork viel tegen. Weinig vlees en heel veel saus (curry?) welke ook nog redelijk waterig was. Niet voor herhaling vatbaar. Bezorging was wel netjes en ook prima vooraf geĂŻnformeerd over het tijdstip.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Terpstra
30 Oktober 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne
29 Oktober 2023
Siefko Jager
29 Oktober 2023

Smaakte heerlijk. Loempia’s waren wel heel slap. Heel netjes dat ze even belden i.v.m. de drukte.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frans
29 Oktober 2023

Dikke prima lekker gegeten 👍 Vriendelijke bezorger 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pietersma
29 Oktober 2023

Sushi was weer prima. Bezorging helemaal top ondanks het drukke tijdstip.

E.
29 Oktober 2023

Teleurstellend, de schaal sushi lag helemaal overhoop en de gebakken banaan zat er niet bij. Heel jammer.

Nauta
28 Oktober 2023

Top

Marco
28 Oktober 2023
Ing
28 Oktober 2023

Altijd heerlijk!

-
28 Oktober 2023
Stelpstra
28 Oktober 2023

Lekkere sushi en ook de mini rijstafel was goed en genoeg.

Agatha Koster
28 Oktober 2023

Eten van zeer goede kwaliteit maar was bijna koud en moest ik dus eerst opwarmen.

Ellen Salverda
28 Oktober 2023

De Gado Gado bestaat vooral uit taugé. Liever zou ik meer andere groenten erin zien zoals wortel en courgette. En ik had 3 blikjes Fanta besteld, waarvan 1 gratis, en ontving slechts 1 blikje.

Monsma
27 Oktober 2023

Snelle levering, vriendelijke bezorger. En het eten was heerlijk. Was vergeten om de bezorger fooi te geven. Hij was snel weer vertrokken.

Elisabeth Dassen
26 Oktober 2023

Bestelling werd op het juiste tijdstip bezorgd. Het eten was heerlijk!

Marijke
26 Oktober 2023

Ietsje later dan verwacht. Maar een keurige sorry van de bezorger. Het eten was nog steeds heerlijk !!!

Bakker
26 Oktober 2023

Top

Jo
25 Oktober 2023

Wel erg klein bakje nasi bij menu

P.rinsma
24 Oktober 2023

Eten was helaas niet zo warm vond ik . Verders was de smaak wel goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olger Douwes
24 Oktober 2023

Ik had de indruk dat de sushi niet vers was. Alsof eea van gister was. In mijn beleving was de bestelling de vorige keer veel beter van smaak. Werd er deze keer niet blij van. We spraken af dat de vergeten blikjes cola de volgende keer goedgemaakt worden.

bram
23 Oktober 2023

mooi optijd lekker warm en vers.prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
22 Oktober 2023

Prima en snel geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L
22 Oktober 2023
hilbert
22 Oktober 2023
Leeuwarder
21 Oktober 2023
Fam homan
21 Oktober 2023
M
21 Oktober 2023
Vrijburg
21 Oktober 2023

Wederom een snelle service,vriendelijke jongedame die het eten bezorgd heeft en héérlijk eten

Carina Runhart
21 Oktober 2023

Sushi is zoals altijd fantastisch. Bezorging duurde een uur. De mini loempia's waren niet vers.

Angela
21 Oktober 2023

Snel en vriendelijk geholpen!!

Aranka
21 Oktober 2023

Lekker zoals altijd!

Ben en Riet Gleis
20 Oktober 2023

deze keer was het eten niet lekker op temperatuur. Waren we de laatste in de bezorglijn? Hopelijk volgende keer weer wel lekker warm eten!

None
20 Oktober 2023
Margriet
20 Oktober 2023

Heerlijk gegeten

Ter Horst
19 Oktober 2023

Was allemaal prima in orde 👍

L
18 Oktober 2023
Janneke
18 Oktober 2023

Heerlijke gegeten, maar helaas kregen we erg weinig soyasaus en Wasabi voor de sushi. (2 kleine zakjes voor 16 stuks sushi). De bezorging was erg snel.

W. Bouwers
17 Oktober 2023

Sinds de vernieuwingen bij Sin Jah is het nogal eens fout gegaan bij afhaal-gerechten. Sin Jah heeft daar altijd adequaat op gereageerd. Echter, na de laatste Mini-rijsttafel zijn wij er wel klaar mee. Was absoluut niet te eten. Wij gaan op zoeken naar een beter chinees restaurant. Jammer, want was vroeger een hoogstaand restaurant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mcb
16 Oktober 2023

Altijd dikke prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne van Balen Walter
15 Oktober 2023

Eten was weer heerlijk! En super snel

E.
15 Oktober 2023

Steeds net warm genoeg. Handiger om alles goed warm te bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ina Weykamp
15 Oktober 2023

Erg tevreden, ik zou geen verbeter punten weten.

Evert
14 Oktober 2023

Het was lekker

Dirk
14 Oktober 2023

De gerechten waren goed op temperatuur en overheerlijk, onze complimenten.

Post
14 Oktober 2023

Lekker gegeten En de bezorging prima op tijd

Rita
14 Oktober 2023

Alles was Prima, eten en bezorging

Yvonne
14 Oktober 2023

De gerechten waren niet zoals ik van de Chinees gewend ben. De vleesgerechten Babi smoor, pangang, roedjak waren vooral een tegenvaller. Uit eten bij sin jah altijd geweldig maar Chinees gerechten afhalen doe ik niet weer.

Julia Borger
13 Oktober 2023

Weer heerlijk gegeten .....:)

AP
13 Oktober 2023
Theo Huitema
12 Oktober 2023

Heerlijk Bami gegeten met sate en babi pang gang, foe young hai

Diana
12 Oktober 2023

Tja Sieuw besteld, geroosterd varkensvlees, viel tegen. Ik had wat knapperigs verwacht maar helaas was dat niet zo. De smaak is verder erg vlak. Tegenvaller!

Melissa
11 Oktober 2023

Jammer, sin jah is kwalitatief achteruit gegaan, het vlees voornamelijk babi pangang en de krokante spek proeftte oud. Garnalen waren niet krokant.. echt jammer was altijd mijn favoriete chinees van leeuwarden

Arjan
10 Oktober 2023
Renee beek
10 Oktober 2023
Wijbe Wiersma
10 Oktober 2023

Zoals gewoonlijk.. perfect!!

Johan Beimers
9 Oktober 2023

Zelf afgehaald, top service. Heerlijke sushi gegeten, super

Willy zoer
9 Oktober 2023

Bestelling zat in plastic zakje en was gekanteld, daardoor sushi geplet en niet smakelijk om te zien . Doordat de salade onderin zat was het een wankel geheel. Beter in doosje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
9 Oktober 2023

Prima!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wassenaar
9 Oktober 2023

Ik had kleine rijsttafel besteld, tjaptjoi, gado gado en nog wat. Erbij gezet vegetarische nasi. Kreeg ik wel de tjaptjoi met kip. Dat vind ik jammer. Maar ik zal de volgende keer duidelijker bestellen. Rest was heerlijk. Tjaptjoi staat in vriezer voor vrienden.

G.H.H.
8 Oktober 2023

Het was koud!!!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
8 Oktober 2023

Bezorging gekozen voor zsm, hebben er ook echt niet lang op hoeven wachten. Hebben er heerlijk van genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter Huisman
8 Oktober 2023

Super snel en heerlijk......alleen jammer dat er geen sambal bij zatđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk vd Naald
8 Oktober 2023

Weer eens koud eten ben er weleens klaar mee, betaal een vermogen en voor de zoveelste keer koud eten, geen aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fons Siemonsma
8 Oktober 2023
Frans Jellema
8 Oktober 2023

Dit keer was het eten goed op temperatuur en de pindasaus ook perfect. En er zat zelfs een gratis portie Kipsaté bij. Heel netjes dat Sin Jah dat zo gedaan heeft. Top!

Diana Slag
8 Oktober 2023

Moest het wel opwarmen in de magnetron want het was niet echt warm

Frans
7 Oktober 2023

Alles was tip top Vriendelijke bezorger

Bouma
7 Oktober 2023

Genoten van heerlijke sushi! We bestellen zeker nog een keer👍

Wil
7 Oktober 2023

Zoals altijd topkwaliteit

Greet
7 Oktober 2023

De sate was prima! De soep was heerlijk, jammer dat de ene beker meer kip en omelet bevat dan de andere, 2 bekers zat bijna geen vulling in.

Sandra
7 Oktober 2023

Het was zoals altijd heerlijk, alleen zijn de warme gerechten bij de sushi bijna altijd koud....

Erik Waterlander
6 Oktober 2023

Wij bestellen al meer dan 25 jaar bij Sin Jah. Vandaag kregen we Babi panggang, waar veel te veel vet aan zat en op sommige plaatsen hard was. Dit zijn we niet gewend van Sin Jah. Hopelijk is het de volgende keer weer beter.

Hans
6 Oktober 2023
AvdGR
4 Oktober 2023
marien
4 Oktober 2023

mini rijsttafel...heerlijk vers en lekker!

Bakker
3 Oktober 2023

Top

Richard
3 Oktober 2023
Gerard Roorda
2 Oktober 2023

Snel geleverd en een prachtige kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Tabak
2 Oktober 2023

Het eten is heerlijk en perfect verzorgt. Online afspraak keurig na gekomen.

Jolanda
1 Oktober 2023

Lekker eten en snelle bezorging. Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heeeerlijk!
1 Oktober 2023

Heerlijk super goeie kwaliteit zoals altijd

Frieswijk
30 September 2023

Eten is prima! Werd standaard gebeld dat het druk was. Dat is wel klantenservice👍 Bezorging was 2 minuten te vroeg!!! Dus niet precies op tijd...😋

Sandra
30 September 2023

Eten was wel lekker. Maar het kwam niet warm hier aan. En moest het eten op warmen in de magnetron. Wat jammer is.

Paassen
30 September 2023
MB
29 September 2023
Vincent
29 September 2023

Dik in orde!!

K. Oosterhuis
29 September 2023

Complimenten voor de (klant)vriendelijke medewerkers!

Aukje
29 September 2023

Eten was helaas wat lauw, babi panggang was sommige stukjes hard en taai. Amper satésaus bij de satéstokjes. Verder alles prima

Aa Scheepvaart
29 September 2023
Ruben
28 September 2023

Wederom topkwaliteit!

A.A.C.A. Langius
28 September 2023
Peter Vulperhorst
28 September 2023

Het was weer heerlijk!

None
28 September 2023
Janny Admiraal
28 September 2023

we hebben heerlijk gegeten, alles goed verzorgd deze keer duurde het wat langer voordat de bestelling kwam

Bakker
28 September 2023

Top

Coenen
28 September 2023

Prima

Tea
28 September 2023
Koudenburg
27 September 2023

Snel geleverd; kwaliteit in orde

Kootstra
27 September 2023
Pieter
26 September 2023
Hilde
25 September 2023

Het eten was erg lekker en keurig op tijd. Helaas zijn er 2 mensen ziek geworden van het eten
 :(

Harry van der Haag
25 September 2023

Nasi Rames van 24-6-2023 vind ik duidelijk beter : meer verscheidenheid in meer bakjes.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
25 September 2023

telefonische melding bij drukte, heerlijk eten en vlot bezorgd.

Julia Borger
24 September 2023

Erg lang moeten wachten op de bestelling dik anderhalf uur vind ik te eigelijk te lang, als het druk is geef het aan, dan is wachten vaak geen probleem of we kunnen dan de bestelling annuleren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gert-Jan
24 September 2023

Er wordt standaard gebeld over de drukte, wat irritant is. Op de website worden bezorgtijden genoemd, probeer die na te komen. Standaard achter elke bestelling aan te bellen geeft geen vrijbrief om zelf de tijden aan te passen. Eten is erg lekker, nu de bezorging nog op orde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Demian Zwaan
24 September 2023

Prima op tijd geleverd! Smaakte top, eigenlijk alles naar wens, bedankt!

Jurgen
24 September 2023

Was super. Sushi was vers bereid. Hiernaast nog uitgreide chinese maaltijd. Was erg smaakvol. Garnalen in spicy saus is aanrader

Douwe faber
24 September 2023
Thijs
23 September 2023
Barrt
23 September 2023

Zoals altijd ,smaakte weer superr

WHK
22 September 2023
A. R. Jongstra
21 September 2023

Snel goed redelijk geprijsd en erg lekker

Dana
21 September 2023
MdB
20 September 2023

Kwaliteit van 'oude bekende recepten' zoals in dit geval babi pangang is sterk achteruit gegaan. Al vaker opgevallen, hoopte op een incident maar lijkt een patroon en nu dan toch een recensie. Niet lekker vlees met een krokant jasje, maar vettig en slap. Vroeger was dit veel beter, wellicht ligt de focus nu meer bij de 'hippe/trendy' gerechten?

Greet
20 September 2023

Alles weer prima in orde, heerlijk gegeten.

Evert
19 September 2023

Lekker

Ineke
19 September 2023

Lekker en snel

Anoniem
18 September 2023
Groen
18 September 2023

Al het eten was waterig. De nasi had geen smaak. Iedereen had buikklachten tijdens het eten. En de sushi viel uitelkaar. Ik had een hoge pet op van Sinjah.. Maar nu niet meer.

Jan
18 September 2023

Nieuwe menukaart en nieuwe smaken. Eten weinig smaak, vlees dikke stukken en taai. Nooit de goedkoopste geweest maar nu en duurder en smaakloos

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sinzhuo
17 September 2023

Vlotte bezorging, alleen vonden we het eten niet top, jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
17 September 2023

De chilli beef was echt niet lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kylena
16 September 2023

Het ene gerecht leek magnetron warm en andere was bijna koud! Hebben beter gehad. Loempia’s waren wat slap!

Richard
16 September 2023

Heerlijk gegeten

Astrid van Dijk
15 September 2023

Normaal erg lekker en warm. Nu wat minder smaakvol.

Mike
14 September 2023
B. Gleis
14 September 2023

heerlijk gegeten, tot een volgende keer!!!

Jolita Buddingh
14 September 2023

Top, heerlijk eten (sushi, thais en chinees) en supersnelle levering. Tot een volgende keer

Clemens Schoon
13 September 2023

Laat ik om te beginnen zeggen dat ik nooit recenties schrijf. Maar deze keer hebben jullie ons teleur gesteld. Onze bestelling besteld voor bezorging om 18:15. Om 17:45 gebeld dat de bestelling klaar stond met de vraag of het al bezorgd mocht worden. Door omstandigheden kon dat nog niet (daarom ook 18:15 opgegeven. Bestelling arriveerde 18:20. Helaas was de Babi veel te ver doorgegaard en taai en de garnalen niet meer knapperig. Jammer. Niet wat we van jullie gewend zijn.

Gerrit Jan Feenstra
13 September 2023

Bezorgkosten € 2,00 Transactiekosten € 0,25 Totaal € 31,05 Ondanks dat ik boven de €20,00 bestelde toch €2,00 bezorgkosten.

Ineke
12 September 2023

We wonen heel dichtbij en het eten was toch koud. Ik heb het idee dat er op de groente in de nasi is bezuinigd. De bezorger was wel vriendelijk en snel.

maranka
12 September 2023

Ik heb vaak bij jullie besteld. Bezorging altijd heel vriendelijk. Het eten was vandaag helaas koud en de kroepoek en de casava waren niet zoals ze horen te smaken.

Andre Wolfslag
11 September 2023

ik bestel altijd bami tjap tjoy en extra bami met sateh en gebakken banaan bij Sin Jah. Heb de tjap tjoy ook bij andere chinese restaurants besteld, o.a in Leeuwarden en Ameland, maar jullie Tjap tjoy is iets speciaals en smaakt na jaren nog steeds uniek.

Wietske de Boer
11 September 2023

heerlijk malse kipsaté, alle gerechten lekker Bezorging netjes en op tijd, ondanks weekenddrukte

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AP
11 September 2023
Anita
11 September 2023

Matige kwaliteit van de gadogado, waterige saus en de groentes bestaan vrijwel alleen uit witte kool en taugĂ©. Bezorging was niet optimaal, de bezorger was de helft van de bestelling vergeten. Hierover werd ik netjes gebeld. Een goed half uur later werd de bestelling alsnog bezorgd. Een “sorry voor de vertraging” zou ik best wel gewaardeerd hebben. Voor deze bestelling van 44€ betaal je bij dit bedrijf ook nog eens 2€ terwijl andere bedrijven kosteloos bezorgen. De volgende keer bestel ik mijn Chinees eten elders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Piet Wenings
10 September 2023
Thomas
10 September 2023
Richard
10 September 2023

Heerlijk gegeten.

C.B
10 September 2023

It was oke... Not much flavor to the saus of the chicken.. and you guys forgot the saus for the ko ko yuk that was a bummer..

Britta Van Gelder
9 September 2023

Was vlot bezorgd en het eten was heerlijk

koldijk
9 September 2023
F.W.
8 September 2023

Just absolutely fine, every time!

MOI
8 September 2023

Het eten was weer heerlijk en netjes en snel bezorgd!

hanna mulch
7 September 2023

eerste bezorging was het eten niet warm heb gebeld werd nieuwe bezorgt die was prima goede servise

Evert
7 September 2023
Inge
6 September 2023

De bami was vetter dan normaal

Marjolijn Maijer
4 September 2023

Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
4 September 2023

Helaas deze keer minder tevreden dan normaal. Porties van de gerechten waren echt een stuk kleiner dan gebruikelijk, de kroepoek was een zak kruimels i.p.v. 2 bladen. Dit ben ik niet gewend van Sin Jah. Bezorging was wel met de gebruikelijke snelheid.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anke
4 September 2023

Heel jammer , deel van de bestelling zat er niet bij kwam pas 3 kwrtier later.Ook toen ik belde ivm incomplete bestelling geen sorry niks.Valt me tegen laatst ookal ondervonden in restaurant dat niet alles meer soepel loopt.Het is een soort fabriek geworden.Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
4 September 2023

Binnen 3 kwartier van bestellen naar afleveren, TOP!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margriet DB
4 September 2023

Perfect zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

DKnip
3 September 2023

Vriendelijke bezorger, warm eten en erg lekker gegeten

AJ
3 September 2023

Fantastisch!

Ewout van de Belt
2 September 2023

Goedendag, Heerlijk, maar wij vonden het alleen wel erg jammer dat er doperwten ipv sojaboontjes in de pokebowl zaten. Mvg Ewout

Brenda
1 September 2023

Heerlijk eten, Vriendelijke bezorger

mariijke
1 September 2023
Margreet
31 August 2023

Was goed maar er zaten geen blikjes cola bij
 stonden er wel 2 bij.

Bakker
31 August 2023

Was weer heerlijk

N. Hoeksma
31 August 2023

Super snelle bezorging, grote porties en het smaakte uitstekend.

Margriet Bergsma
31 August 2023

Sushi schaal was matig, veel eind stukjes zonder inhoud, veel verschil in grote van de sushi stukje ook veel kleine stukjes, weinig vis op bepaalde sushi stukjes.

H. van Merode
30 August 2023

Heerlijk gegeten, kwaliteit was top en ook nog eens supersnel bezorgd!👍👍

Marrit
30 August 2023