Bewertungen von Sin Jah Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
A. Kuipers
Gestern

Prima allemaal, lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacob Walstra
30 Januar 2023

Al een keer eerder gehad met de tomatensoep en melding van gemaakt. Ook deze keer was het gewoon warm water met een smaakje. Krijg het vermoeden dat als je op een laat tijdstip laat bezorgen de soep wordt verdund om de klant toch dat te laten krijgen wat hij heeft besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

saskia
30 Januar 2023

het was weer geweldig lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sybelle
29 Januar 2023

Eten had iets warmer kunnen zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rudie
29 Januar 2023

Eten was er snel, alleen volgens ons niet warm genoeg!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
28 Januar 2023

Altijd weer heel smakelijk en verzorgd

Nynke
28 Januar 2023

Was weer top !

Jurgen
28 Januar 2023

Was weer erg goed. Gebeld dat door drukte mogelijk later, maar ze kwamen precies op tijd. Klasse!! Voor mijn gevoel was eten wel wat minder kruidig gemaakt, waardoor iets aan de flauwe kant. Rundvlees was super.

Schmidt
27 Januar 2023

Uitstekend eten en goede bezorging

R Dalman
27 Januar 2023

Lekkere maaltijd van goede kwaliteit. Zeer vlotte levering. Had iets warmer gemogen.

J Hoekstra
27 Januar 2023
Stephanie
27 Januar 2023
H F Schrage
27 Januar 2023
Jenny Protzman
25 Januar 2023

Alleen jammer dat de sinas er niet bij zat

Evert rinzema
25 Januar 2023

Het eten was niet lekker was muf was over de rand

Fenne
24 Januar 2023

Heerlijk verfijnt chinees eten. Betere chinees restaurant.

frits
24 Januar 2023

heerlijk gegeten

Hoekstra
23 Januar 2023

Goedemorgen, het gister door mij bestelde eten was helaas veel te koud toen het bij ons bezorgd werd. Erg jammer, kwaliteit is meestal prima. Dit was echter een domper.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mcb
23 Januar 2023
Bregje
22 Januar 2023

Viel dit keer wat tegen. Vlees was taai, zou malser moeten zijn. Babi Pangang was niet knapperig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L H de Graaf
22 Januar 2023

keurig vlot geleverd, kwaliteit was zeer goed, een aanrader het vaker te bestellen..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin Wilpstra
22 Januar 2023
E. Van de Belt
22 Januar 2023

Heel tevreden. Als ik wel iets zou moeten opmerken dan is het dat het eten voorheen heter bezorgd werd. De laatste 2 x was het minder warm. Nu hebben we gelukkig wel een magnetron. Mvg Ewout

Zijlstra
22 Januar 2023
Linda
21 Januar 2023

Het eten was lekker maar niet echt warm meer.

SW
21 Januar 2023

Zoals we gewend zijn. Heerlijk.

Albert
21 Januar 2023

Niet echt vers.

de Groot
20 Januar 2023

Heerlijk gegeten, zelfs gebeld ver van te voren of de bestelling en tijd klopt! Super! Geleverd op de tijd die ik wou en echt heerlijk gegeten!

Mike
19 Januar 2023

Heerlijk gegeten!!

Tiny de Jong
18 Januar 2023

Thais besteld, eten is goed, maar echt Thais is t niet, daarvoor moet je bij de Thai zijn.....bij jullie hou ik t liever op Chinees

Leegstra
16 Januar 2023
Monique
16 Januar 2023

Dag, heel jammer om geen 5 sterren te kunnen geven. Mijn commentaar op het eten komt misschien door drukte, maar in dat geval is het misschien verstandig iets minder bestellingen aan te nemen. Fijn dat er eerst werd gebeld overigens ivm drukte en bezorging. Ondanks dat was de bestelling aardig op tijd. Helaas was het eten nauwelijks meer warm. Het vlees in de vleesgerechten, zowel het varkens- als rundvlees waren niet erg mals. De crunchy sushi was niet crunchy meer. De vegetarische nasi was wel heel erg smaakloos, alleen vlees weglaten is misschien wat te saai, het was eerder rijst met wat groen. Hoop dat jullie iets kunnen met dit commentaar. Hartelijke groet, Monique.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.
16 Januar 2023

Heerlijke grote sushi schaal! We hebben genoten met het hele gezin. De zeewiersalade maakte het af.

Petra
16 Januar 2023

De bami was uitmuntend, maar de kopsterke smaakte erg muf. Erg jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van der Molen
16 Januar 2023

Snelle bezorging. Heerlijk malse Babi Pangang. We hebben gesmuld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

WH
16 Januar 2023

Wij hebben wel eerder besteld en waren tot nu toe altijd tevreden over de smaak en kwaliteit van het eten. Vandaag was het een grote teleurstelling, de kwaliteit van het eten was vandaag echt niet goed. De foeyonghai was muf van smaak en de overige gerechten van het menu waren redelijk smaakloos. Zonde
. Dit was voor ons dan ook meteen de laatste bestelling, aangezien er meer in de prullenbak is beland dan daadwerkelijk opgegeten.

IH
15 Januar 2023

Super!

Rika Ernsten
15 Januar 2023

Kwaliteit was prima, maar het eten was lauw en dat vonden wij heel jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
15 Januar 2023
Tjerk Kooistra
14 Januar 2023

Voorbeeldig en erg lekker. Alleen; de miniloempia’s waren erg slof. Helaas. Verder heerlijk

Wendy boersma
14 Januar 2023
Douwe Zijlstra
14 Januar 2023

Eten is altijd top bij Sin Jah! Bezorging was snel voor een zaterdagavond, maar de blikjes cola zaten tegen de warme loempia's aan; dus warme cola

Suzanne
14 Januar 2023

Altijd heerlijk vers, compleet en snel!

Wijbe Wiersma
14 Januar 2023

Zoals altijd
 super lekker!!!

Marcel Leunge
14 Januar 2023

Het was weer super

Monique
13 Januar 2023
.
13 Januar 2023

Ik heb foto's naar jullie gemaild om te laten zien hoe ons eten eruit zag toen wij het bezorgd kregen.

Mike
13 Januar 2023
Wietze
13 Januar 2023

Fantastisch lekker eten en een royale hoeveelheid. Bezorging was vriendelijk en op tijd. Absoluut de moeite waard.

Eelke
12 Januar 2023

Prima, lekker gegeten

Frits
12 Januar 2023

Het was wat lauw,, maar overheerlijk

Ten hoeve
11 Januar 2023

Miefang was niet warm

Ru
11 Januar 2023

Lekker

Jan Jasper
11 Januar 2023

Heerlijk eten.

Stephanie
11 Januar 2023
Anoniem
11 Januar 2023
J.E. Hettinga
9 Januar 2023

Het zag er prima uit en was erg lekker!!

harry hirsch
9 Januar 2023

gewoon heerlijk eten en op tijd gebracht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JL
8 Januar 2023

Goede service, Sin Jah nam meteen contact op om de verwachte levertijd te bespreken. De sushi was heerlijk en ook de rest van de bestelling was naar wens.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Meijerhof
8 Januar 2023

Helemaal top maar wel contant betalen.

Roel Adema
8 Januar 2023
Susanne
8 Januar 2023

Super lekker snel klaar van genoten

Sono italiano
8 Januar 2023

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cees Jansma
8 Januar 2023

Het was gewoon weer super lekker en kwalitatief geweldig vlees. En gebracht met een smile. Wat wil een mens nog meer.

Mirja
8 Januar 2023

Heerlijk eten en goede bezorging. 4 uur ' s middags besteld met als opmerking bezorging 18.00 uur. Precies om 18.00 uur ging de bel.

Wiersma
8 Januar 2023

Heerlijk eten en bij de drukte word je altijd gebeld dat bestelling iets eerder of later bezorgd wordt.

Sylvia
7 Januar 2023

Bestelling klopt. Eten is prima van smaak. Wordt goed op temperatuur bezorgd. En op tijd bezorgd. Aanrader!

Louisa
6 Januar 2023

Uitstekend!

Henry
6 Januar 2023

Via de site besteld. Met dieetwens. Gelijk gebeld om een te verifiëren. En warm bezorgd op het afgesproken tijdstip. Top!

Douwevanderwal
5 Januar 2023

Geen opmerkingen

Smid
3 Januar 2023
Martha
2 Januar 2023

Snel bezorgd ondanks feestdag .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eric
1 Januar 2022

Op Ă©Ă©n van de drukste dagen van het jaar nog prima op tijd bezorgd. Altijd weer lekker en meer dan genoeg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vanessa
1 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Sushi is zeker weten aan te raden! đŸ«¶đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thijs
31 Dezember 2022

Was een beetje lastig met bestellen, maar het eten was ouderwets lekker, bovendien met z’n drieĂ«n van gegeten, dus ook flinke portie’s

R. Abma
30 Dezember 2022

Het was weer prima en super snel bezorgd.

D. Schmidt
30 Dezember 2022

Geweldig lekker en de bezorging keurig op tijd toppy

Thea Brilman
29 Dezember 2022

De kleine hapjes waren koud ,dat was niet zo leuk,dat was voor de kleinkinderen,erg jammer,kost toch een aardig bedrag .

Tea
28 Dezember 2022

👍

Nienke
28 Dezember 2022

Prima, netjes binnen de verwachte tijd gebracht. En het eten ook zoals verwacht.

Emma
28 Dezember 2022
BF
27 Dezember 2022

Goed eten en de bestelling was (5 minuten na) op tijd klaar om af te halen.

Diety Kamminga
27 Dezember 2022
Ennie
26 Dezember 2022

Op tijd gereed, voldoende warm en goed van smaak!

Colette
26 Dezember 2022

De bestelling was op tijd ondanks 2e kerstdag. Het eten was net warm maar wel lekker.

leij
26 Dezember 2022

het eten was heerlijk alleen jammer dat alles lauw was

Sylvia Holwerda-Groote
26 Dezember 2022

Het was weer heerlijk,als vanouds.We waren gebeld dat het miss een half uurtje later kwam dan onze tijd(25 dec)maar ondanks de drukte kwam het zelfs eerder dan 20.00u.Top,,👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jorrit
26 Dezember 2022
T.Klein
25 Dezember 2022
Stellema
25 Dezember 2022

Super lekker zoals altijd !!

m. Jansma
25 Dezember 2022

Ondanks de kerstdrukte alles zoals altijd weer top voor elkaar. Ga zo door SIn Jah

L. Attema
25 Dezember 2022
Theo Vervloet
25 Dezember 2022

Prima!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
25 Dezember 2022

Miefang compleet was weer lekker. Meteen voor twee dagen eten.

Martin
25 Dezember 2022

Heel goed !

Jantien
25 Dezember 2022

Zoals gewoonlijk : uitstekend.

Jan
25 Dezember 2022
Leo
24 Dezember 2022

Prima en voldoende eten dus een grote plus, 1 puntje van aandacht van ons is het had wat warmer gemogen

Rob Duvergé
24 Dezember 2022
Nynke
24 Dezember 2022

Netjes geholpen en het eten was erg lekker!

Marianne
23 Dezember 2022

Super!!!

Cindy
22 Dezember 2022

Het eten was koud en smakeloos. Sin-Jah is de laatste paar jaar sterk achteruit gegaan in kwaliteit.

Wietske de Wal
22 Dezember 2022

Na de bestelling werd ik meteen gebeld dat het bezorgen wat langer kon duren. Dit was 5 minuten later de bezorger zei ook nog sorry dat het wat later werd

Wiesje Kokmeijer
22 Dezember 2022

Eten is goed. De vloer plakte erg in de afhaalruimte.

Zijlstra
22 Dezember 2022
Jos
22 Dezember 2022

Zoals altijd voortreffelijk! Snelle bezorging, en weer heerlijk gegeten

Pieter
21 Dezember 2022

Heerlijk Daging Roedjak, prima tjap tjoi. Helaas de koe lo Kay dit keer droog en wel heel dikke korst. Bezorgtijd van meer dan anderhalf uur is echt te lang. Eten was daardoor ook niet meer echt warm. Niet verwacht op een gewone woensdagavond .

Thea
21 Dezember 2022
Anoniem
21 Dezember 2022

Keurig op tijd en het had echt heerlijk! We hebben genoten!

Houkes
20 Dezember 2022

Super snelle bezorging en goed heet en lekdicht ingepakt. Tjaptjoy bestond voor het grootste gedeelte uit hele groffe stukken paprika en komkommer, veel taugé en wortel. Als verbeterpuntje zou ik zeggen; groente wat fijner snijden en iets van bloemkool/broccol of prei toevoegen voor meer variatie. Dan zullen we zeker vaker bestellen, want verder was alles top!

TS
20 Dezember 2022
G de boer
18 Dezember 2022

Top kan niet beter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D. van Mourik
18 Dezember 2022

Weer erg lekker

Aafien
17 Dezember 2022
De jong
17 Dezember 2022
Nico
17 Dezember 2022

Beste eten van Leeuwarden tot volgende week vrijdag gaan we met collega's lekker eten bij jullie

Willem Bokkes
17 Dezember 2022

Met de gladheid toch een vlotte levering.

Plantinga
16 Dezember 2022

Zeer goed van smaak

Brenda Venema
16 Dezember 2022

Meestal zijn we zeer tevreden over Sinjah. Vandaag echter niet. 2 ' Indische ' rijsttafels besteld. Het was doorgekookt, niet knapperig. Het was ook koud. Er zat geen smaak aan. En ik twijfel of we niet een Chinese rijsttafel hebben meegekregen. Niet de kwaliteit die we gewend zijn. We bestellen veel vaker. Deze keer was het niet zoals anders. Jammer. Hartelijke groet, Brenda

F
15 Dezember 2022
kuipers
15 Dezember 2022

Top!

Gerrit Jan Feenstra
15 Dezember 2022

Heerlijk gegeten. Warm en snel

Karin
12 Dezember 2022

Bestelling snel klaar, aardig personeel en heerlijk eten!

Freerk Postmus
11 Dezember 2022

Weer heerlijk gegeten was weer top geregeld en snel geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
11 Dezember 2022
A.M. de Vries
11 Dezember 2022
Oosterhof
10 Dezember 2022

Sushi geleverd als een bult rijst. Netjes opgelost door Sin Jah door middel van nieuwe, en een kroepoek erbij gehad.

Sharissa Amier
9 Dezember 2022

Snel en erg lekker zoals altijd! Ook alles wat er in het opmerkingenveld werd gevraagd is meer dan voldaan!!

Steven klaarmond
9 Dezember 2022

Zoals altijd top en snel

Henk Huisman
8 Dezember 2022

Op tijd gebracht, warm en heerlijk

CĂ©cile
8 Dezember 2022

Praktisch geen saus bij de Babi Pangang en het vlees was mega taai. We moesten 2x bestellen want de porties waren echt klein! En slechts 1 grote nasi bij een menu voor 2-3 personen is ook echt te weinig.

Antje
8 Dezember 2022
MdH
8 Dezember 2022

Het zag er lekker uit, we hebben heerlijk gegeten


Aukje de Vries
7 Dezember 2022
Anna
7 Dezember 2022

Heerlijk, cheesy beef is echt een aanrader! + Aardige bezorger

N vd Ploeg
6 Dezember 2022

Het eten was helaas al aardig koud toen het bezorgd werd.

Ger
6 Dezember 2022
Bert Jonker
6 Dezember 2022
Arjen Schilperoord
5 Dezember 2022

Snelle bezorging!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P
5 Dezember 2022

Sushi was klef en vochtig, poke bowl miste de tempura zeewier. En weinig tonijn. Jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Vries
5 Dezember 2022

Altijd goede ervaring met Sin Jah. Gisteren niet: eten was lauw/koud , loempia’s zacht en babi pangang meer vet dan vlees. Bijna alles in container gemikt, erg jammer. Als het goed is geef ik een goede recensie, maar dit keer gewoon even niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N Stegenga
4 Dezember 2022

Bezorging bijna uur te laat, daardoor eten niet meer goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal Middendorp
4 Dezember 2022

Sushi was dit keer niet erg top helaas l, was vochtig en warm. Misschien te dicht bij het warme eten
 Dus niet opgegaan. Hoop volgende keer beter! Rest was lekker hoor!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van der Leij
4 Dezember 2022

Het eten was perfect, vers en goed warm. We hebben genoten

Top
4 Dezember 2022

Ofschoon het eten op de afgesproken tijd bezorgd werd, was het niet warm meer. We moesten onze porties opnieuw opwarmen in de magnetron. Dat ben ik niet gewend van Sin Jah. Het eten smaakte trouwens prima.

Petra Wagenaar
3 Dezember 2022
Sietske Koops
3 Dezember 2022

Het was goed verzorgd en heerlijk !

Smid
3 Dezember 2022
Peter
3 Dezember 2022

Werden keurig gebeld dat het door drukte ook iets eerder/later kon zijn. Was alsnog mooi optijd. Was erg lekker! Echte aanrader

Johannes
3 Dezember 2022

Heerlijk gegeten. Perfect.

X
3 Dezember 2022
DHA van Butselaar
3 Dezember 2022

Bestelling was op tijd, maar ik heb voor een behoorlijk bedrag besteld en dan krijg lauw tot bijna koud eten. Ik vind dit opmerkelijk en ongepast!!

Ragonda
3 Dezember 2022

Was echt weer supergoed geregeld. En lekker als altijd

Annelies
3 Dezember 2022

Snelle bezorgen, drie kwartier eerder dan verwacht. Pangsit iet wat verband op sommige stukken, sushi veel in sommige gevallen uit elkaar wanneer je de soya saus dipt! Smaak van de sushi verder wel goed.

Stefan
2 Dezember 2022

Beste Aziatische restaurant van Leeuwarden

Jildou
1 Dezember 2022

HĂ©Ă©rlijk gegeten!

Nouw
30 November 2022
Nick Koning
30 November 2022

Ik zat rustig te wachten op mijn, on line bestelde, bestelling. Ik had mij zeker aan de afhaalbalie gemeld. Toen bleek dat mijn “pakket” al even in een soort kast stond om thuisbezorgd te worden. Dit ging duidelijk te koste van de temperatuur van mijn eten. Heel slordig.

N. Brandsma
30 November 2022

Heerlijk, alleen jammer dat het eten niet warm was.

Imco
29 November 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi

Louisa
28 November 2022

Wij bestellen regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld. De bezorging is altijd prima en het eten overheerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

henk
27 November 2022

zoals altijd heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eltje De Ruiter
27 November 2022

Het was niet echt warm. Dat was een beetje jammer. Het smaakte nadat het goed warm was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
27 November 2022

Zeer lekker

Geke
27 November 2022
MB
26 November 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

saskia
26 November 2022

het was weer super

Anja
26 November 2022

Rijst van de sushi plakte minder en de rijst van de nasi smaakte anders. Nieuwe rijst? Nieuwe kok? Verder heerlijk en keurig bezorgd

Groen
25 November 2022

Zo ontzettend lekkere sushi niet vreemd dat het er altijd druk is en ondanks de drukte netjes geholpen

Shoeby, margriet
25 November 2022

Ik vond de sushi eentonig. Niet te vergelijken met wat ik krijg als ik bij jullie eet.

Van der Kerk
25 November 2022

Alleen jammer dat ons blikje cola er niet bij zat en wel op de bon stond đŸ€”

Ellis
24 November 2022
Anoniem
24 November 2022

Perfect

Herman
24 November 2022

Eten was erg lekker, had misschien ietsje warmer mogen zijn, dit kan ook de afstand zijn geweest. Vooral de ruime keus in verschillende gerechten.

Brattinga
24 November 2022
A de Vries
23 November 2022
Andrea
23 November 2022
Ella
22 November 2022

Fijne service en heerlijk eten. Bedankt

Ronald
22 November 2022

Volgens mij heeft de bezorger hard moeten remmen onderweg. Want de sushi lag wat door de schaal heen. Wel een beetje jammer lagen meerder stukken kapot in de schaal. Niet heel erg aantrekkelijk.

S de Graaf
21 November 2022

Weer prima in orde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eric
20 November 2022

Echt stukken beter dan waar we eerst bestelden. Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke van Laar
20 November 2022

Sin Jah heeft goed chinees eten en het was weer heerlijk.

Ineke
19 November 2022

Beste mensen, het was (weer) verrukkelijk 😋. Het was echter niet heel warm meer, vandaar een ster minder, moest ff in magnetron.

H van der Meer
19 November 2022
JR
18 November 2022

Erg lekker!! Geen op- of aanmerkingen.

Lara
17 November 2022

1,5 uur na bestelling werd het eten bezorgd. Als het langer duurt graag even aangeven. Heb zelfs nog gebeld omdat ik geen bevestiging had ontvangen, dus een contact moment waarbij aangegeven kan worden dat het wat langer duurt. Verder smaakte het weer goed!

Karin
17 November 2022

Heerlijk gegeten, enige minpuntje was dat de loempia's wat zacht en lauw waren. Maar wel voor herhaling vatbaar.

mariska
16 November 2022
Coenen
15 November 2022

Prima

Anita
15 November 2022

Pluspunt:Het eten was heerlijk. En klaar op de afgesproken tijd. Daar is niks op aan te merken. Minpuntje :de gratis frisdrank zat niet bij de bestelling. En tijdens het afhalen was het erg hectisch, waar ook de klant "last" van heeft.

Yvonne van Scheijen
14 November 2022

We waren verbaasd, dat de maaltijden koud waren. Na opwarmen in de magnetron hebben we lekker gegeten. Ik kan dit niet terugvinden op de website


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn Hermsen
14 November 2022

Ik vond het maar kleine porties voor 13 euro, en er zat zeer weinig saus op de babi pangang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap Groenhagen
13 November 2022
Jacqueline van der Sluis
13 November 2022

Zoals altijd erg goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sido
13 November 2022
J. Jonker
12 November 2022
Vincent Bakker
11 November 2022

Kwaliteit is goed Snelheid van bezorgen ook Bestelling was niet compleet maar na belletje snel opgelost. Tip: gebruik stevigere dozen want het handvat scheurde bij bezorgen en daardoor viel het eten op de vloer. De soep zat overal. Gelukkig was de rest nog ok. Na het dweilen konden we eten wat gelukkig nog warm was.

Steven
11 November 2022
Marianne
11 November 2022
Ombelet
9 November 2022

Erg weinig satesaus. Ik heb al heel vaak besteld maar heb nog maar 1 punt gespaard hoe is dat mogelijk.

Van der Zee
9 November 2022

Kwaliteit is zoals altijd prima. Jammer dat deze keer het eten nagenoeg koud was.

Wal
9 November 2022

Goed verpakt en ook goed op temperatuur. Gefrituurde banaan ( dat moet je eten direct uit de frituur zodat het krokant blijft). De andere gerechten waren goed op smaak. Persoonlijk had het voor mij wat “ hoger “ op smaak gemogen. De echte Chinese dan wel de smaken uit IndonesiĂ« ontbraken. Jammer dit proef je vaker bij deze type restaurants. De smaken zijn “ ver” Nederlandst. Maar we gaan zeker nog eens bestellen.

Wal
9 November 2022

De bezorger had de rijk gevulde schaal met verschillende soorten sushi niet rechtop maar schuin in een tasje. Hierdoor waren de gedroogde uien welke toebehoren aan Ă©Ă©n van de sushi soorten, op ( bijna ) alle andere smaken terecht gekomen. De tonijn in de sushi was niet kraak vers. En bij andere smaken was hier en daar de rijst enigszins droog. Dit geeft aan dat ook deze sushi niet kraak vers bereid waren. Wellicht een dag oud
 Het was onze eerste keer dat wij bij Sin Jah een bestelling hadden gedaan. Maar alle 6 gasten hadden iets van, tja


Rode Kruis FryslĂąn
8 November 2022
Emma
7 November 2022

Ik vond het erg weinig voor deze prijs.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P. Stellingwerf
7 November 2022
Leegstra
7 November 2022

Mijn man heeft het in ontvangst genomen maar het wel door thuisbezorgd gebracht Wij waren in de verontstelling dat als wij via internet bestelden dat het door jullie zelf Werd gebracht dit is mijn opmerking

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisanne
6 November 2022

De Foe Yong Hai was aangebrand, dit overheerste de hele smaak helaas.

Evert Visser
6 November 2022

Echt top. Iets later dan besteld maar dat was in het telefoongesprek ook aangegeven. Communicatie is van belang en dat doen jullie goed.

Mascha
5 November 2022

Nasi Rames compleet was erg lekker. De mini loempia’s taai en minimaal gevuld, tip om ze iets groter te maken zodat er wel vulling in past.

Roelie
3 November 2022

Voor een twee persoons rijsttafel is het veel te weinig

Kuiper
31 Oktober 2022
Joost de Boer
30 Oktober 2022

Ik stoor me aan het feit dat Sin Jah bij elke bestelling zich indekt door te bellen dat de bestelling vroeger of later kan zijn. Ik had besteld, en binnen de minuut werd ik al gebeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
30 Oktober 2022

Foe yong hai was niet warm eerder koud jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boekema
29 Oktober 2022

Voor het eerst de garnalen in Thaise groene curry besteld, helaas een beetje te pittig voor sommigen van mijn gezin. Heerlijke sushi en prima op tijd bezorgd

Martina
28 Oktober 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke en snelle bezorging

J.Hofman
28 Oktober 2022

het eten was heerlijk

Ellen
28 Oktober 2022

Het eten was niet erg warm en vorige keer smaakvoller,en de babi pangang krokanter

Rauwerda
27 Oktober 2022
Shannon
27 Oktober 2022

Altijd fantastische sushi!

R Couperus
26 Oktober 2022
25 Oktober 2022
Ellis
25 Oktober 2022

Wederom top!

Edwin Smidt
22 Oktober 2022

Top

Peter
21 Oktober 2022

Altijd boven verwachting. Keurig gebeld, erg vriendelijk aan de deur en bovenal erg lekker!

Gerda
21 Oktober 2022

Geweldig! Vlotte bediening, zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten!

Ylse
21 Oktober 2022

Voortreffelijk! Maar dat is geen verrassing. Sin Jah levert kwaliteit.

Jose vd Veen
21 Oktober 2022
Gerrit Venema
21 Oktober 2022

bestelling perfect op tijd klaar en super lekker ! echt een aanrader

Truus
20 Oktober 2022

De twee gratis drankjes waren niet geleverd.

Fam maijer
19 Oktober 2022

Binnen een half uur bezorgd en was weer erg lekker

H Verdel
18 Oktober 2022

Lekker gegeten. Alle gerechten van.menu waren heerlijk Goed warm snelle bezorging.

Aldert
18 Oktober 2022

Het eten lekker als altijd. Bezorging super snel. đŸ‘đŸ»

Terpstra
17 Oktober 2022

Gratis drankje ontbrak verder was het lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

j.de jong
17 Oktober 2022
stefan
16 Oktober 2022

Sushi was heerlijk. Mooi verse producten. Geen 5 sterren omdat de wasabi paar maanden over datum was

Smidt
16 Oktober 2022

Eten smaakte prima maar was niet warm.

Bente
16 Oktober 2022

Eten kwam snel & op de afgesproken tijd! Het warme eten zat wel in dezelfde doos als de sushi waardoor de sushi lauw was

Anke
16 Oktober 2022
M Hofman
16 Oktober 2022

Vlotte bezorging heerlijke gerechten loempiaatjes waren wat klef verder alles prima

Sandra
16 Oktober 2022

Het duurde erg lang voordat het bezorgd werd en het eten was niet erg warm meer. Het gratis blikje cola was daarentegen lauw doordat het in hetzelfde tasje zat. Dit is al de tweede keer dat ik niet tevreden ben over bezorging, bij afhalen nooit klachten overigens.

Jo-ann
15 Oktober 2022

Het eten is zoals altijd heerlijk. Vriendelijke bezorger. Ik wordt netjes gebeld dat het eten of eerder of later kan komen .

Suus
14 Oktober 2022

Bezorging snel en vriendelijk maar de kwaliteit van de sushi vonden we tegenvallen. Erg zoete rijst, dunne plakjes vis op de nigiri en qua prijs kwaliteit uit verhouding helaas. Het is persoonlijk natuurlijk, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.

I
14 Oktober 2022

Het was weer heerlijk met supersnelle bezorging

Robert
14 Oktober 2022

We zijn of misschien waren altijd vaste klant maar... De vorige keer al wat twijfels maar vandaag . We hadden menu A besteld. Babi panghang echt(!) niet te eten gortdroog en super taai... weggegooid (echt) De nasi was witte rijst met iets van groenten,zeker geen nasi ! Ook de rest was matig en grof gesneden... Smakeloos haastwerk eigenlijk.. Jammer en frustrerend.

Sietse Nagel
11 Oktober 2022

Prima verzorgd !

Jan
11 Oktober 2022

Weer prima snel afgeleverd en zeer smakelijk. Tot de volgende keer.

G. de Jong
11 Oktober 2022

Heerlijk en snel bezorgd.

Mondriaan
11 Oktober 2022

Super service en heerlijke sushi 😁

G. Kooistra
10 Oktober 2022

Het eten was heerlijk, en meer dan genoeg. We zijn heel tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
10 Oktober 2022

Heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Coby
10 Oktober 2022

Heel vlotte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.M.Oosterhuis
10 Oktober 2022
Liset
10 Oktober 2022

Was wederom weer heerlijk!

A.Hofman
9 Oktober 2022

Snelle bezorging, lekker eten. Kortom, TOP.!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouwers
8 Oktober 2022

De Mini Rijsttafel 2 gerechten (Babi Pangang, Tjap Tjoy) met extra Miefang, viel ons wederom erg tegen. De miefang was slap en laf van smaak, de babi pangang was ronduit slecht, waarbij het vlees meer uit vet bestond. De saus was echt niet te eten. Offtewel, het komt steeds vaker voor dat de kwaliteit matig is. Dat was vroeger wel anders.

Monique
7 Oktober 2022
Tjits
6 Oktober 2022

Super snel en erg lekker!!

Erwin
5 Oktober 2022

Gewoon goed, snelle levering

maris
5 Oktober 2022

blijft lekker en veel keuze zelfs mijn peuter vind het lekker

Yolanda Dijkstra
5 Oktober 2022

Gado gado was te veel pindasaus te weinig groente te veel taugé. De rest van de bestelling was heerlijk.

Van der Zee
5 Oktober 2022

Smaak zoals altijd goed, eten was helaas niet meer warm.

Bert Jonker
4 Oktober 2022

Duurde wat lang, de bezorging. Maar eten weer uit de kunst.

Meuwissen
2 Oktober 2022

Fijn op tijd nette bezorging . Het eten was erg lekker mijn gasten hebben ervan genoten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W.B. Dijkstra
2 Oktober 2022
Marco Smits
2 Oktober 2022

Eten was niet heel warm

Ria Rienstra
2 Oktober 2022
John Bootsma
2 Oktober 2022

Nooit een bestelling tegengevallen 👌

de Vries
2 Oktober 2022

Bestellen was eenvoudig, het eten was erg lekker en de porties genereus in verhouding met andere take away!

R. Beek
2 Oktober 2022

Als altijd goed eten en vriendelijk op tijd bezorgd.

M.S.
1 Oktober 2022

Prima eten, snel bezorgd alleen hadden we aangegeven niet aan te bellen maar om te kloppen, dit is klaarblijkelijk niet gelezen!

Gerrit Jan Feenstra
30 September 2022
Jurjen
30 September 2022
Suzan
29 September 2022

Altijd top, we zijn blij dat ze ook buiten de stad bezorgen!

Stefan
29 September 2022
S Hoekstra
28 September 2022

Smaak is prima. Mooie hoeveelheid. Maar het eten was helaas niet warm maar al flink aan het afkoelen. We hwbben het in kleine hoeveelheden warm gemaakt in de magnetron en daarmee is het probleem opgelost

Auke Bouma
28 September 2022
R Kootstra
28 September 2022

Prima, heerlijk . Voor herhaling vatbaar

Egbert
27 September 2022

Lekker als altijd