Reviews from Sin Jah Leeuwarden

Recent reviews

5.0
Tjits
Today

Super snel en erg lekker!!

Erwin
Yesterday

Gewoon goed, snelle levering

maris
Yesterday

blijft lekker en veel keuze zelfs mijn peuter vind het lekker

Yolanda Dijkstra
Yesterday

Gado gado was te veel pindasaus te weinig groente te veel taugé. De rest van de bestelling was heerlijk.

Van der Zee
Yesterday

Smaak zoals altijd goed, eten was helaas niet meer warm.

Bert Jonker
4 October 2022

Duurde wat lang, de bezorging. Maar eten weer uit de kunst.

Meuwissen
2 October 2022

Fijn op tijd nette bezorging . Het eten was erg lekker mijn gasten hebben ervan genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W.B. Dijkstra
2 October 2022
Marco Smits
2 October 2022

Eten was niet heel warm

Ria Rienstra
2 October 2022
John Bootsma
2 October 2022

Nooit een bestelling tegengevallen 👌

de Vries
2 October 2022

Bestellen was eenvoudig, het eten was erg lekker en de porties genereus in verhouding met andere take away!

R. Beek
2 October 2022

Als altijd goed eten en vriendelijk op tijd bezorgd.

M.S.
1 October 2022

Prima eten, snel bezorgd alleen hadden we aangegeven niet aan te bellen maar om te kloppen, dit is klaarblijkelijk niet gelezen!

Gerrit Jan Feenstra
30 September 2022
Jurjen
30 September 2022
Suzan
29 September 2022

Altijd top, we zijn blij dat ze ook buiten de stad bezorgen!

Stefan
29 September 2022
S Hoekstra
28 September 2022

Smaak is prima. Mooie hoeveelheid. Maar het eten was helaas niet warm maar al flink aan het afkoelen. We hwbben het in kleine hoeveelheden warm gemaakt in de magnetron en daarmee is het probleem opgelost

Auke Bouma
28 September 2022
R Kootstra
28 September 2022

Prima, heerlijk . Voor herhaling vatbaar

Egbert
27 September 2022

Lekker als altijd

Ley
27 September 2022

Eten was heerlijk alleen was lauw eten

Per
26 September 2022

Dat was echt goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack
26 September 2022

Zowel het eten als de bezorging prima..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
25 September 2022

Eten was netjes op tijd. Normaal gesproken vind ik sinjah altijd top. Dit keer was het helaas ECHT NIET LEKKER. De sushi viel uit elkaar, de beef cheese was aan de taaie/droge kant en de curry was dit maal minder van smaak en ook wel aan de waterige kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorna
25 September 2022
René
24 September 2022

Bestelling duurde wel meer dan een uur voordat het geleverd werd. Dat is te lang Bezorger was wel vriendelijk.

Liezenga
24 September 2022

Het was gewoon vies het belangde in klikt.nooit weer.

Elske Siderius
24 September 2022

Heerlijke gerechten, veel keus, ook vegetarisch en prima bezorging. Wel veel plastic bakjes en bekers ipv karton of papier, dat is jammer.

Shirley
23 September 2022

Te veel saus,te weinig vlees en groenten,maar de smaak is goed.

Jongstra
21 September 2022
Jolanda
21 September 2022

Goed eten!

Rutger
20 September 2022

Helaas was de saus van de Gado Gado erg waterig en vlak qua smaak. Normaal gesproken altijd erg tevreden. Daarom toch nog drie sterren.

Elly
20 September 2022

Heerlijk, elke keer weer top!

Daphne
18 September 2022

Eten was heerlijk en precies op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De jong
18 September 2022
Stefan
18 September 2022

Beste Chinees-Indische restaurant van Leeuwarden en omstreken.

Monique
17 September 2022

Snelle bezorging en altijd goed eten. Top!

S.Wouda
16 September 2022
-
16 September 2022

Veel harde stukken in het vlees en de banaan smaakte vreemd.

Evert Rinzema
15 September 2022

erg lekker het etten vriendelijk personeel bezorging goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ray
15 September 2022

Het zou handig zijn als je op de bestelsite ook zoetzure saus kan aanvinken bij de sauzen

14 September 2022

Ik was besteld om mee te nemen, ze waren echt goed verpakt. Babi Ketjap smaakt zo lekker. Aanbevolen !

Geert
14 September 2022

Was weer lekker en snelle levering

alfred
14 September 2022
Petra
12 September 2022

Heerlijk gegeten! En nette snelle bezorging! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melvin
11 September 2022

Smaak was weer erg goed van de suhsi! Maar, ondanks de wel snelle bezorging, was de hele sushi over de kop gegaan ofzo en waren er verschillende makis kapot gegaan.. toch wel jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Vulperhorst
11 September 2022

de Nasi had geen smaak en weinig groenten. Dit keer was het flauw en dat vinden we jammer. Ook de Babi Pangang vonden we minder dan anders.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bougonje
11 September 2022
Jo-ann
11 September 2022

Eten was heerlijk. Zoals altijd. Vriendelijke personeel

Talita
10 September 2022

Ze waren tomatensoep vergeten in te pakken, hier kwamen wij in de auto al achter, dus binnen snel 1 opgehaald. Dit hadden ze binnen niet aan elkaar doorgegeven, dus uurtje later werden we gebeld: “mevrouw, klopt het dat de soep miste.” Wij hadden hem al lekker op, maar super netjes dat ze hier nog achteraan belden.

H vd Meer
10 September 2022

Het was weer overheerlijk!

Harry
9 September 2022

Zeer tevreden. IJs was vorige keer niet goed en dit werd erkend en goedgemaakt met een nieuw gratis bakje ijs dit keer. Snelle bezorging en lekker gegeten!

Wil
8 September 2022
Tiny Split
5 September 2022

Gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anc
4 September 2022
Linda
4 September 2022
Visser
4 September 2022

Het eten was super, zoals altijd. Ik geef 4 sterren omdat onze drankjes niet werden meegeleverd, jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorn
2 September 2022

Hele vriendelijke bezorger!

Braaksma
1 September 2022

Prima bevallen

Kees Hiddinga
31 August 2022

Prima, smaakvol, met vrij veel groente.

Jan
30 August 2022

Weer heerlijk gegeten. Snel bezorgd, dus weer heel tevreden. Tot de volgende keer 👌

Henk
29 August 2022

Prima op tijd. Heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krishna
29 August 2022

Was fantastisch! Sushi & rijsttafel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P.HUIZENGA
28 August 2022

Wij vonden het eten goed maar helaas niet warm meer. Tevens was de doos met shushi niet door de bezorger goed vervoerd waardoor ze door elkaar lagen. Fijn dat Sin Jah ons belde dat de bezorgtijd later werd zodat we daar rekening mee konden houden.

Hemeltjen
28 August 2022

Heerlijke chinees! Altijd goede kwaliteit.

Ridder
28 August 2022

Vega apart verpakt. Kwaliteit goed en lekker.

Ingrid
27 August 2022

Bij Sin Jah zelf hebben we altijd goede ervaringen. Meerdere keren besteld, maar was tijd mager qua kwaliteit. Paar keer bij de concurrent besteld, nu toch maar weer eens bij Sin Jah. De sushi zelf was prima, maar de rest viel tegen. De salade met kip was te veel doorgebakken en deze smaak zat door de hele salade heen. De babi pangang en de edamame boontjes zaten weinig smaak aan.

Martijn S
25 August 2022

Was weer heerlijk!

Geert
25 August 2022
Hans
24 August 2022

Prima, smakelijk!

Gerrit Jan Feenstra
23 August 2022
Betten
23 August 2022

Eten was heerlijk ,was voor de eerste x ,maar zeker voor herhaling

B. Veenstra
23 August 2022

Prima. Maar de gratis keuze was gevallen op een cola zero en ik kreeg gewone cola.

Dolf Kampman
23 August 2022

Makkelijk besteld. Was op tijd op te halen en dus warm. Eten prima. Vriendelijk personeel.

Ineke
23 August 2022

Zsm bezorgen was op dinsdagavond toch bijna een uur. Maar het eten was echt heerlijk.

Marianne
22 August 2022

De warme hapjes waren helaas niet meer warm. Verder was de sushi erg naar wens zoals we gewend zijn van jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H .kroon
21 August 2022
Peter
21 August 2022

Iedere keer weer top.....meedenkend...en zeker grote klasse

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucy Prins
21 August 2022

Pangsit was is een plastic doesje en was niet meer knapperig. Papier zakje zal bete zijn. De rest van de maaltijd was perfect!!

Veltman
20 August 2022
H de Groot
20 August 2022

Smaakte, net als de andere keren, heerlijk ! 🤤

Eelco
19 August 2022

We bestellen regelmatig. Altijd kwaliteit eten en keurig op tijd! Top!

Germ
19 August 2022

Lekker en redelijk snel bezorgd

Hillie
19 August 2022

Goede kwaliteit en bezorging op gewenste tijdstip.

Vincent
18 August 2022

Geweldig lekker

Karel
17 August 2022
de Vries
17 August 2022
Mieke dH
17 August 2022

Heerlijk gegeten, lekkere rijsttafel voor 3 personen. Smaakte goed en met de bezorging erg content.

Dalstra
16 August 2022
Marcel Hamaker
10 August 2022
Freek-Jan Daane
6 August 2022
De jong
6 August 2022
Henk
6 August 2022

We hadden de kroepoek er niet bij wel besteld en betaald

Carla dijkstra
5 August 2022
Nijenhuis
5 August 2022

Zoals vertrouwd lekker gegeten. Alleen jammer dat kroekoek als gruis is afgeleverd. En ja ik weet dat het lastig is om het heel te bezorgen. Maar zo fijn vindt ik zo zonde van de kroepoek en geld

W.S.Kramer
3 August 2022

De maaltijd was goed verzorgd, maar toch echt aan de prijzige kant. En ook nog zelf opgehaald!

Grietje
2 August 2022

Het was wederom heelijk alleen niet warm. Jammer maar verder top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra Borger
1 August 2022

De mini loempia’s waren allemaal niet gaar. Verder wel oké. Hoge prijs voor hoeveelheid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M van der Maat
1 August 2022

Altijd Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
31 July 2022

Kreeg de verkeerde sushi

Astrid
31 July 2022

Altijd goed, compleet, lekker en op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.K. Nijdam.
31 July 2022
Esther van der Meulen
30 July 2022
Jan van der meij
30 July 2022

altijd goed .

Sytze
30 July 2022

Perfect op aangeven tijd en super lekker eten.

Ellis
29 July 2022
Freek-Jan Daane
29 July 2022

Het was weer heerlijk en verpakking (folie die gerechten goed afsloot) en bezorging top.

kok kroef
29 July 2022

Heerlijke smaak, grote porties en exact op tijd gebracht. We zijn ook nu weer heel tevreden

Anoniem
26 July 2022
Hans Diekmann
26 July 2022

Was prima geregeld en lekker van smaak

Gerard Visser
24 July 2022

Dikke prima .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaas Klamer
24 July 2022

na bestelmoment gebeld over drukte, vervolgens redelijk op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger, en lekker gegeten

Veltman
24 July 2022

Geen alles prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
24 July 2022

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was erg lekker en heet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ombelet
24 July 2022
Jacob
22 July 2022

Op tijd na een attent telefoontjes middags. Heerlijke maaltijd.

Plantenga
22 July 2022

Razendsnelle bezorging.

Jeanne
22 July 2022
Eeke
21 July 2022
Jacco Vroegop
20 July 2022

Sin Jah staat voor kwaliteit, het eten smaakt voortreffelijk.

Joop
19 July 2022
Gerrit
17 July 2022

Wij vinden het perfect zeer goede prijs kwaliteit verhouding

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
17 July 2022
-
16 July 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Jan
15 July 2022

Het was verrukkelijk.... snel gebracht... ook nog even keurig gebeld dat het druk was... maar het was toch prima op tijd. Goede hoeveelheid en heerlijk zacht vlees. We komen terug.

Nienke
15 July 2022
Danny Monsma
14 July 2022
Ineke
14 July 2022

Lekker en vlotte bezorging

W. J. Sieses
12 July 2022
Janna Sijtsma
12 July 2022

De saté babi was te lang gebakken saté babi was te hard. Voor de rest was het uitmuntend.

Tiny
11 July 2022

In een woord goed , bezorging goed , eten goed gewoon goed Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zwaan
10 July 2022

Super snel bezorgd en heerlijk😀

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amanda
10 July 2022
Wiersma
10 July 2022

Alles prima!

Jessica de Haan
9 July 2022

Netjes dat jullie bellen dat eten iets eerder dan aangegeven tijd kwam

Jessica
7 July 2022
Sido
5 July 2022

Bezorging exact op tijd, eten heerlijk

Bert Jonker
5 July 2022

Helemaal super de bezorging en het eten. Dikke tien

Natascha Van der Zee
5 July 2022

Vond het erg jammer dat jullie me drinken weten vergeten te geven verder was het wel lekker

Hein de Haan
4 July 2022
Herman
3 July 2022

Als vanouds opnieuw heerlijk gegeten!

Zuidema
2 July 2022

Heerlijk eten zoals altijd, De bezorging was ook wederom weer op tijd 👍🏻👌🏻👌🏻

At
2 July 2022
Bettie Arends
1 July 2022

het eten was weer top. bezorging was mooi snel.

Schrader
30 June 2022

Snel bezorgd

Cg
29 June 2022
Jerry
29 June 2022

Atijd goede service van SinJah en heerlijk eten!

Patrick
27 June 2022
Anton
26 June 2022

Jammer dat het blikje drinken in het tasje met het warme eten zit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Laurenzo
26 June 2022
Evert Rinzema
25 June 2022
Anoniem
24 June 2022
Suzanna kunst
23 June 2022

Een dikke 10

E.Braaksma
22 June 2022

Eten was prima, stuk verbeterd in verhouding tot vorig jaar. Bezorging was mooi op tijd..

Leegstra
22 June 2022
Evert Rinzema
20 June 2022
Mcb
20 June 2022

Zoals altijd heerlijk al eet ik liever daar in het restaurant, maar als ik alleen ben bestel ik liever maar ook dan heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hannie Bruinsma-van der Mark
20 June 2022

Wij hadden ook Thais eten besteld geweldig zo lekker. Maar al het andere eten. Heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spoelstra
19 June 2022

Ontbrak 1 artikel maar is na telefonische afspraak snel nagebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben Nieuwland
18 June 2022

Zoals altijd prima eten. Net zoals de vorige keer opmerkingen niet gelezen of niet meegenomen. Jammer dat er geen verse gember mee geleverd kan worden ipv die voorverpakte rommel.

Peter
18 June 2022

Op tijd en warm bezorgd. Kwaliteit heerlijk, perfect. Sin Jah is een aanrader

Veenstra
18 June 2022

Top! Goede service, vriendelijke personeel en sublieme kwaliteit sushi.

Sabine
18 June 2022

Het eten was fantastisch!

Auke Bouma
16 June 2022
A de Vries
15 June 2022
E. van Elst
13 June 2022

Heerlijk zoals altijd en snelle bezorging.

Gerrit Jan Feenstra
10 June 2022

Prima de luxe

Bettie Arends
7 June 2022

is mooi op tijd bezorgd en eten was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. J.
7 June 2022

Duurde ruim een uur voordat bestelling geleverd werd.

De Jong
6 June 2022

Eten werd op tijd en warm bezorgd. Vlees van de babi pangang vond ik dit keer niet zo lekker, veel vetrandjes en taai. Kipsate was wel prima.

R
5 June 2022
de Vries
4 June 2022
Jenny
2 June 2022

Snel en lekker

Kingma
1 June 2022
Ellen
1 June 2022
Arjen Schilperoord
30 May 2022
C.k. Nijdam
30 May 2022

Helaas was eten koud bij aankomst. Ik heb hier al vaker een opmerking over gemaakt. Dan gaat het een aantal keren goed dmv directe bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
29 May 2022
Mettie Bron
29 May 2022

Geen commentaar, alles oke

Johan
29 May 2022

Alles was weer dik voor elkaar, topklasse!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janny Witteveen
29 May 2022

Weer geen gratis drankje bij de bestelling gekregen ! Maar we hebben heerlijk gegeten ! TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K. Spoelstra
29 May 2022

Tijd en kwaliteit prima.

Hans de Groot
29 May 2022

Als vanouds, dus prima!

Danny
29 May 2022

Was perfect, supersnelle levering

J.Gerbens
29 May 2022

Iets meer groenten in de nasi

saskia
28 May 2022

Het was weer super

Veltman
28 May 2022

Kip kerrie mag wat scherper loempia's waren zacht Eten en smaak verder prima

M
28 May 2022

Helaas deze keer wat minder. Wel netjes dat ze belde dat de bezorgtijd ws iets eerder of later kon zijn. Maar de spek was helaas op meerdere plekken aangebrand en jammer dat ze niet aan mijn wens die bij opties stond hebben voldaan zonder overleg.

Anoniem
28 May 2022

Eten was niet warm genoeg terwijl we dit wel gevraagd hadden.. De smaak en hoeveelheid was goed..

L
28 May 2022

Snel en goed eten.

A Hoekstra
28 May 2022

Heerlijk gegeten ! Zou makkelijk zijn om n rijsttafel voor bv 8 personen te kunnen bestellen , met alles erop en d,r aan .

Henk Hogenbirk
27 May 2022

Babi pangang besteld. Vlees was verrukkelijk. Bami was eentonig vsn smaak; iets meer smaak aan toevoegen graag.

joop mulder
27 May 2022

Hetwas verder wel lekker maar in het vlees zaten te veel harde stukken in.

Sandra
27 May 2022

Het eten was heerlijk. Alleen miste ik de chilisaus bij mijn Vietnamese kiploempia’s 3 stuks met chilisaus. Probeer je te bellen constant in gesprek. en ga niet langer wachten want dan is alles koud.

Bokko
26 May 2022
Annelies L.
26 May 2022
Carina van der Schaaf
26 May 2022

Snelle bezorging en super lekker gegeten

Roosjen
26 May 2022

Er moest iets nageleverd worden, jammer

anc
26 May 2022

Bezorging: volgens afspraak Het eten: erg lekker en meer dan voldoende .

DICK
23 May 2022
Farhad Ashouri
22 May 2022

Prima kwaliteit! Ik ga zeker weer bestellen en raad ik iedereen aan.

Hv
22 May 2022

Altijd op tijd bezorgd. Eten is heerlijk. Hoeveelheid is ook genoeg. We bestellen hier vaker.

Titia
21 May 2022
Gert
21 May 2022

Perfecte zorg voor de bestelling en kwaliteit shusi

Pauline
21 May 2022

Voor 4 volw. En 1 kind heerlijk gegeten en alles smaakte warm,vers en smaakvol. Wat ik erg netjes vond was het belletje vooraf dat het qua tijd iets eerder of later werd.

Bert Veldhuis
21 May 2022

Was prima. Helaas ontbrak de bestelde kroepoek.

Paassen
18 May 2022

Het eten mag warmer maar het smaakte er niet minder om.

Dennis
17 May 2022
de Vries
17 May 2022
Jeanette
16 May 2022
Ram
15 May 2022

Heerlijk gegeten

Willem Dijkstra
13 May 2022

Zeer smaakvol

Berendina
13 May 2022

Snel, smakelijk, goed voor elkaar. Dat kan nog wel eens.....

Mieke dh
12 May 2022

Heerlijk gegeten, zo snel het er was

ThD
11 May 2022

Pekingeend. Als vanouds heerlijk!

Iris
11 May 2022

Snelle bezorging en lekker warm eten!

Gerrit
10 May 2022

Wij hadden heel erge trek en dan duurt het al gauw te lang en het eten was wat afgekoeld. Maar het was heerlijk!

Rudi Laurenzo
9 May 2022
A v/d H
9 May 2022

Keurig verpakt, smakelijk, bezorging goed 👍

Lara
8 May 2022

Altijd goed eten en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De JOng
8 May 2022
Wendy
8 May 2022

Tapas waren al sterk afgekoeld. Dus lauwe garnalenkroketten, spiesjes etc. Chinees / Indische deel was prima. Sushi had bovenop het warme eten gestaan, was dus niet meer koud, maar lauw…gemengde ervaring dus deze keer. Zijn eigenlijk beter gewend. ‘s Middags als besteld ivm gasten, keurig gebeld dat bezorgtijd wat eerder of later kon zijn ivm drukte. Was prima voor elkaar.

Lara
8 May 2022

Lekker als altijd. Alleen het blikje cola ontbrak, maar het eten maakte dat helemaal goed.

Jolanda
7 May 2022

Het eten was top. Lang geleden dat we zo lekker Chinees hebben gegeten.

Nelson
6 May 2022
Erik
6 May 2022
Jelmer
5 May 2022
Johan
5 May 2022

Superlekker en lightning fast delivery.

J. Schaafsma
4 May 2022

Precies op tijd, goed van temperatuur, netjes verpakt en gratis extra drankjes. Bezorger heel voorkomend. Complimenten van 15 deelnemers.

Boonstra
2 May 2022
PC
2 May 2022
Tjeerd
1 May 2022
Smidtje
1 May 2022

Op tijd bezorgd,heerlijke mini rijsttafel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henry
1 May 2022

kwaliteit en hoeveelheid is goed. bezorging was voor een zondag vrij snel, altijd prettig. tevreden eters hier gehad!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
1 May 2022

Weer heerlijk gegeten. We moesten een stukje rijden, maar het eten was nog goed warm bij thuiskomst. Alles was weer op smaak. De bakjes waren schoon leeg.

Edwin
1 May 2022

Bezorging was aan de vroege kant, en dan nog was het eten niet al te warm..dit staat los van de bezorger btw, kwaliteit van het eten is verder prima. Maar als ik in het vervolg warm eten wil haal ik het wel op.

F
30 April 2022
H vd Meer
30 April 2022

Was wéér heerlijk

Mcb
27 April 2022

Weinig aan toe te voegen altijd prima alhoewel ik liever daar eet dan bestel omdat bestellen van de sushi in verhouding prijziger is tenopzichte van daar eten

Erik
24 April 2022

Altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janna Sijtsma
23 April 2022

Vlotte bezorging en heerlijk gegeten. 👍👍

A. De Vries
23 April 2022
Alfred Seuninga
22 April 2022

Lekker. En snel.

Gerrit Jan Feenstra
21 April 2022

Super snel en heet

Dewi
21 April 2022
E. Van de Belt
20 April 2022

Hallo, Wij zijn altijd supertevreden over het eten maar vonden het deze keer wat minder dan we gewend zijn van Sin Jah. Het eten was niet zo warm dus we moesten het opwarmen in de magnetron. Dat is normaal nooit nodig. En het vlees in meerdere balletjes was helaas niet gaar. Mvg E. Van de Belt

Berber
18 April 2022

Lekkere gevarieerde schotel

Sijtsma
18 April 2022

Bestelling werd op tijd geleverd, helaas was de bestelde kroepoek in de verpakking geheel verkruimeld bij aankomst. Bezorger had geen oplossing voor dit probleem, zijn reactie was niet erg klantvriendelijk. Gratis frisdrank blikjes kunnen wat ons betreft beter worden vervangen door een korting op het totaalbedrag. Zou mooi zijn wanneer de gerechten zoals bijvoorbeeld babi pangang ook zonder de rijst, nasi of bami kunnen worden besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke
17 April 2022

Heerlijk eten! Prima op tijd, netjes verpakt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
17 April 2022

Prima, lekker eten. Vlotte bezorging en goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

EM
17 April 2022
Zijlstra
17 April 2022
maris
17 April 2022
B. Dijkstra
17 April 2022
Linda
17 April 2022

Lekker eten, snelle bezorging. Enige verbeterpuntje: de mini loempia's apart verpakken, zodat ze lekker krokant blijven.

Willem Dijkstra
16 April 2022

Babi ketjap smaakt naar Babi pangang

Stielstra
16 April 2022
renata
14 April 2022

snelle service, heerlijk eten, goed eprijs kwaliteit.

J G
12 April 2022

Vlot bezorgd, nog goed warm en heel lekker bereid.

ROB VAN DER ZWAAN
12 April 2022

NETJES OP TIJD EN GOEDE PORTIES, MAAR PANGSIT MAG IETS MEER ZIJN. HET IS TENSLOTTE VOORNAMELIJK PANGSITVEL. MAAKTE ZE VROEGER ZELF.

Ineke
12 April 2022

Top service en prima eten.

Bert
12 April 2022

Super snelle levering, dus alles goed heet. Eten uit de kunst. Blijf hier zeker bestellen.

De jong
11 April 2022
Allert van der Heide
11 April 2022
Sandra
9 April 2022

Zeer snelle bezorging! Maar het had wel warmer mogen zijn. Smaakte goed

Wiersma
9 April 2022

Telefoontje vooraf dat bezorgtijd iets kan afwijken. Erg vriendelijke bezorger.

Tineke
8 April 2022

Super snel gebracht, heerlijk eten!

Robert
8 April 2022

Weer gewoon goed en zeker prijs/kwaliteit maar....Chinees en kipsaté blijft een twijfelachtige combinatie... helaas ook bij deze topper.. Droog en bleek... én stokjes passen nóóit in het doosje...bij alle Chineze afhaalrestaurants overigens...

Zephyr
8 April 2022
PV
7 April 2022

Heerlijk gegeten!

Marleen
6 April 2022

Eten was helaas niet warm. En de Nasi Rames viel ons tegen. Was alleen nasi goreng met ei en verschillende soorten vlees. We misten groenten, zoals sambal boontjes of sajoers. Anders altijd goede ervaringen met Sin Jah.

Kees Hiddinga
6 April 2022
Dennis
6 April 2022
Herma de Hoop
4 April 2022

Alles prima in orde. Net iets te weinig voor 4 volwassenen personen. Misschien goed om nog een familiebox te presenteren voor meer keuze.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.